Αποτρόπαιο έγκλημα στην Αμαλιάδα σοκάρει την κοινή γνώμη .

εγκλημα

   Άγρια δολοφονημένη με πολλαπλά χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο σε όλο της το σώμα βρέθηκε μια γυναίκα στην Παλαιά Μανωλάδα.Tο πτώμα της 41χρονης γυναίκας από τη Ρουμανία όπως γράφει το patrisnews βρήκε ο αδελφός της μαζί με έναν φίλο του, καθώς την αναζητούσε εδώ και δύο ημέρες. 

   Την εντόπισαν τελικά στην καλύβα της σε τραγική κατάσταση, καθώς ήταν βάναυσα κακοποιημένη και χτυπημένη, γυμνή από τη μέση και κάτω και με πολλαπλά τραύματα (σπασμένα άνω και κάτω άκρα, μώλωπες κτλ).  

    Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το ζευγάρι είχε ακόμα ένα καβγά σαν αυτούς που το τελευταίο διάστημα πολλές φορές είχαν συμβεί.Το ανδρόγυνο έχει και δύο κόρες στη Ρουμανία, 23 και 24 ετών, οι οποίες ειδοποιήθηκαν να έρθουν στην Ελλάδα.
Η 41χρονη Ρουμάνα, ονόματι Μαρινέλα, ζούσε και εργαζόταν στην περιοχή της Μανολάδας τα τελευταία 5 χρόνια.

   Σύμφωνα με το Patrisnews, το πτώμα της 41χρονης γυναίκας από τη Ρουμανία βρήκε ο αδελφός της μαζί με έναν φίλο του, καθώς την αναζητούσε εδώ και δύο ημέρες. Ο σύζυγός της εντοπίστηκε σε αγρόκτημα της περιοχής να εργάζεται σαν να μη συμβαίνει τίποτα, στη συνέχεια ομολόγησε το έγκλημα και αποκάλυψε ότι το διέπραξε το βράδυ της Παρασκευής.

   Κατά τον ιατροδικαστή Κοσμά Αλεξίου, ο θάνατος της 40χρονης Ρουμάνας 
ίσως τελικά επήλθε από το χτύπημα που δέχθηκε με μια βαριοπούλα πριν 36 με 48 ώρες, κάτι που επιβεβαιώνει και τον ισχυρισμό του συζύγου της γυναίκας. Στο πτώμα βρέθηκαν ίχνη από σφυρί και βαριοπούλα, καθώς και χτυπήματα με ψαλίδι και κατσαβίδι. Κοντά στο σημείο οπου έγινε το έγκλημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τη Σήμανση κατσαβίδι, ψαλίδι και βαριοπούλα.

   Περισσότερα στοιχεία σχετικά με τον ακριβή χρόνο του εγκλήματος και για το τι επέφερε το θάνατό της 41χρονος θα δώσει η σημερινή νεκροψία – νεκροτομή. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βάρδας και θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση μετά την ολοκλήρωση της  .

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης

  • Αγρινιο, φονος, μαθητης, μητερα,
  • μανωλαδα, ανακριτρια, αμαλιαδα, κατηγορουμενοι,
  • Δενδιας, απελαση, θυματα, δραστες, Μανωλαδα,