Το ναρκωτικό κροκοντίλ διαλύει το δέρμα

Ένα νεο ναρκωτικό αποδομεί το δέρμα που το κάνει να μοιάζει με του κροκόδειλου. Ποιοί το παίρνουν;Οι φτωχοί. Το...  Κροκοντίλ είναι μια θανατηφόρα μίξη από κωδεΐνη και υδρογονάνθρακες, όπως η βενζίνη, το πετρέλαιο ή αραιωτικά χρωμάτων, τα οποία αφού τα φιλτράρουν, τα βράζουν και το μείγμα το παίρνουν με μορφή ένεσης.

Η δόση του Κροκοντίλ έχει μόλις 5 ευρώ, σε αντίθεση με μια δόση ηρωίνης που κοστίζει 12-15 ευρώ. Τα αποτελέσματα είναι  τρομακτικά για όσους το δοκιμάσουν. Δημιουργείται αμέσως πληγή με πύον στο σημείο που ο χρήστης θα κάνει την ένεση, ενώ μετά από λίγο καιρό εμφανίζονται σε πολλα σημεία του σώματος του πληγές που σαπίζουν σιγά σιγά.

Σε πολλές περιπτώσεις οι γιατροί είναι αναγκασμένοι να προβούν σε ακρωτηριασμούς δαχτύλων αλλά και ολόκληρων μελών για να σώσουν τη ζωή του χρήστη. Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν σοκαριστικές φωτογραφίες χρηστών του ναρκωτικού σε προχωρημένο στάδιο, με τη σάρκα τους να αποκτά γκρι ή πράσινο χρώμα και να ξεκολλάει αφήνοντας τα οστά εκτεθειμένα σε κοινή θέα.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης