Συνεχείς επίθεσεις τρομοκρατών στο Παρίσι - Πάνω από 60 νεκροί, δεκάδες τραυματίες, 100 όμηροι

Μαζική τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι έχει σπείρει πανικό στους δρόμους με τον Στρατό και την Αστυνομία να έχει βγεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Ο Ολάντ ανακοίνωσε ότι η Γαλλία κλείνει τη σύνορα και θα υπάρξει απαγόρευση της κυκλοφορίας. Έχουμε έξι διαφορετικές επιθέσεις μέχρι στιγμής.

Μήπως έχουμε τρομοκρατικά αντίποινα (;) για τις σερί νίκες κατά των τζιχαντιστών (μετά την επέμβαση ρωσικών δυνάμεων) αλλά και για την χειρουργική εξολόθρευση του δήμιου τζιχάντι Τζον στην πόλη Ράκα; Πάντως το πολλαπλό χτύπημα στην καρδιά του Παρισιού από ένοπλους αλλά και από καμικάζι, μετρά ήδη πάνω από 60  νεκρούς, άγνωστο αριθμόςτραυματιών και 100 ομήρους οι οποίοι κρατούνται από 6 ενόπλους που κάθε τόσο τους πυροβολούν.

Η πολεμική αυτή επίθεση έρχεται λίγες μόνο ώρες από εκρήκεις καμικάζι στον Λίβανο και το Ιράκ με δεκάδες νεκρούς αλλά και κατάρριψη ρωσικού αεροπλάνου με βόμβα. Οι τζιχαντιστές βλέποντας ήττα στα εδάφη ΣΥρπίας και Ιράκ, εξαπλώνουν τον πόλεμο εναντίον της Δύσης, δηλαδή εναντίον απολύτως αθώων ανθρώπων. Έχει έρθει ο χρόνος για δραστικά μέτρα από τους ηγέτες της Δύσης.

Η πρώτη επίθεση έγινε στο εστιατόριο «Μικρή Καμπότζη» στην οδό Rue Bichat στο 10ο διαμέρισμα της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένοπλοι δράστες εισέβαλαν με καλάσνικοφ στο εστιατόριο και άρχισαν να πυροβολούν, ενώ έριξαν και χειροβομβίδες.

Λίγη ώρα αργότερα ακούστηκαν τρεις εκρήξεις κοντά στο stade de France στο οποίο την ώρα εκείνη διεξάγονταν ο φιλικός αγώνας Γαλλίας-Γερμανία. Τον αγώνα παρακολουθούσε, μάλιστα, ο Φρανσουά Ολάντ και η ασφάλειά του τον απομάκρυνε άμεσα. Η πληροφορία λέει ότι δυο καμικάζι δεν πρόλαβαν να μπουν στο στάδιο και εξερράγησαν απέξω.

Στη συνέχεια άγνωστος άνοιξε πυρ έξω από πολυσύχναστη καφετέρια, ενώ πάντα είναι σε εξέλιξη ομηρεία σε συναυλιακό χώρο.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης