''Περίεργοι'' θάνατοι διαδηλωτών κατά της Γουόλ Στριτ

Σύμφωνα με άρθρα τοπικών εφημερίδων, τρεις νεκροί βρέθηκαν σε χώρους που έχουν καταλάβει μέλη του κινήματος κατά της Γουόλ Στριτ, στο Βερμόντ, την Καλιφόρνια και στη Νέα Ορλεάνη.

Στο Μπέρλιγκτον, στην πολιτεία Βερμόντ, ένας άνδρας έχασε τη ζωή του χθες, όταν χτυπήθηκε από σφαίρα, σύμφωνα με την εφημερίδα Burlington Free Press, η οποία αναφέρει ότι ενδέχεται να πρόκειται για αυτοκτονία. Στον ιστότοπο της εφημερίδας έχει αναρτηθεί βίντεο στο οποίο η αστυνομία καλεί διαδηλωτές να εγκαταλείψουν το χώρο που έχουν καταλάβει ώστε να μπορέσει να ερευνήσει την υπόθεση. Την ίδια στιγμή η δημαρχία της πόλης προσπαθεί να αμβλύνει την ένταση μεταξύ των διαδηλωτών και της αστυνομίας. 

Στο Όκλαντ της Καλιφόρνιας, ο τοπικός τύπος αναφέρει το θάνατο από σφαίρα ενός άλλου άνδρα, πιθανώς έπειτα από έναν καυγά στον οποίο ενεπλάκη, στο χώρο που έχουν καταλάβει οι διαδηλωτές. Σύμφωνα με την εφημερίδα Los Angeles Times, η δημαρχία του Όκλαντ ζήτησε από τους διαδηλωτές να εγκαταλείψουν το χώρο που έχουν καταλάβει,.

Ένας ακόμη άνδρας βρέθηκε νεκρός στη σκηνή του στο χώρο που έχουν κατασκηνώσει οι διαδηλωτές του κινήματος Occupy New Orleans, την περασμένη Τρίτη, σύμφωνα με τον ιστότοπο των διαδηλωτών. Ο 53χρονος, δεν έφερε σημάδια τραυματισμού, ενώ ήταν νεκρός τουλάχιστον δύο ημέρες προτού βρεθεί η σορός του.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης