Οι τζιχαντιστές ρίχνουν αεροπλάνα, εκτελούν μαζικά παιδάκια, δηλητηριάζουν την ανθρώπινη σκέψη: Γιατί τους αφήνουν;

Βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου και προέρχεται από ομάδα ακτιβιστών στην Υεμένη που αντιτίθεται στο ISIS δείχνει ΔΙΑΚΟΣΙΑ παιδιά τα οποία είναι παρατεταγμένα στην σειρά με τα πρόσωπα στο έδαφος. Στην συνέχεια οι δολοφόνοι ανοίγουν πυρ με τα αυτόματά τους όπλα, σκοτώνοντας όσα παιδάκια βρίσκονται μπροστά τους.

(Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από το εν λόγω βίντεο σκοπίμως "κουνημένη").

Η εγκυρότητα του βίντεο δεν έχει ακόμα επαληθευτεί, όμως είναι γνωστό ότι ακραίες ομάδες του ISIS δεν σταματούν μπροστά σε τέτοια περιστατικά για να εξασκήσουν την ακραία προπαγάνδα τους και να τρομοκρατήσουν τον πληθυσμό. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που το Ισλαμικό Κράτος έχει εκτελέσει παιδιά.

ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ;

Oι αριθμοί είναι αμείλικτοι και μάλιστα όταν αφορούν ζωές ανθρώπων, περιγράφουν έναν αδυσώπητο Μεσαίωνα, για τον οποίο κάποιοι οφείλουν να λογοδοτήσουν. Ιδού λοιπόν:

Μετά την ΣΥΡΙΑ όπου υπάρχουν πάνω από 260.000 νεκροί, 4.000.000 πρόσφυγες, ερειπωμένες πόλεις και απόλυτη καταστροφή της κοινωνικής και οικονομικής της ζωής, έχουμε την τοποθέτηση βόμβας σε ρώσικο αεροπλάνο με νεκρούς, 224 εντελώς αθώους ανθρώπους. 

Την βόμβα έβαλαν οι βάρβαροι τζιχαντιστές που ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ το ανθρώπινο μυαλό με τανκ να περνά πάνω από 19χρονο, ομοφυλόφιλους να τους πετούν από ταράτσες, να εκτελούν αρχαιολόγους σε μνημεία, να βιάζουν, να δολοφονούν και τώρα να τινάζουν και αεροπλάνα.

Ποιοι ευθύνονται για τα αίμα τόσων αθώων ανθρώπων; Ποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν για την διάλυση τριών χωρών; (Ιράκ, Λιβύη, Συρία). Ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί για τους καθημερινούς πνιγμούς ακόμα και βρεφών στη Μεσόγειο και για την πρωτοφανή μετανάστευση ανθρώπων που χωρίς να ευθύνονται σε τίποτε καταστρέφονται;

Νομίζουμε ότι η απάντηση είναι εύκολη: Η Δύση με τις ΗΠΑ να την καθοδηγούν. Η Δύση δεν ήταν που βομβάρδιζε την Γιουγκοσλαβία για να την διαμελίσει με το ζόρι; Που εισέβαλε στο Ιράκ και την Λιβύη αφήνοντας εμφύλιους και ερείπια; Τώρα γιατί δεν επεμβαίνουν;

Σε ένα διάλειμμα μεταξύ γκολφ και τηλεοπτικών χαχανητών, ο κ. Ομπάμα θα πρέπει στα σοβαρά να μας εξηγήσει γιατί έχει αφήσει μια μικρή ομάδα αλητήριων, αυτών του ISIS, να υποκρίνεται ότι δήθεν διενεργεί θρησκευτικό πόλεμο στρατολογώντας μάλιστα απαίδευτους φανατικούς που προβαίνουν σε ανοσιουργήματα, ενώ στην πραγματικότητα κερδοσκοπούν .πουλώντας πετρέλαιο στην μαύρη αγορά και εισπράττοντας λύτρα για απαγωγές "απίστων".

Πρέπει να μας εξηγήσει τι είναι αυτό που αξίζει τόσους νεκρούς, τρία διαλυμένα κράτη και εκατομμύρια πρόσφυγες που συνταράσσουν  ακόμα και την Ευρώπη στην οποία κατευθύνονται. Πρέπει τέλος να μας εξηγήσει γιατί δεν αποκαθιστά η χώρα του και η σύμμαχοι της, δηλαδή η Δύση, όλη αυτή την καταστροφή που μόνο οι ίδιοι αποκλειστικά δημιούργησαν.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης