Γυναίκα στη Φλόριντα φαίνεται να λαμβάνει επιχορήγηση 3,4 εκατ. δολάρια για τον κορωνοϊό, χωρίς να έχει κάνει αίτηση

Μια υπάλληλος βενζινάδικου της Φλόριντα είπε ότι το όνομά της καταχωρήθηκε για να λάβει επιταγή ανακούφισης από την αμερικανική κυβέρνση ύψους 3,4 εκατομμυρίων δολαρίων, για την οποία δεν υπέβαλε ποτέ αίτηση και δεν έλαβε.

Η κάτοικος του Χόλι Χιλ, Έιμι Γουίλιαμς, δήλωσε έκπληκτη που το όνομά της και μια παλιά διεύθυνση κατέληξαν στην ομοσπονδιακή βάση δεδομένων, σύμφωνα με την οποία έλαβε εκατομμύρια από τα ταμεία στήριξης εστιατορίων COVID για μια επιχείρηση εστίασης.

Η Γουίλιαμς δεν έκανε ποτέ αίτηση για τα χρήματα, δεν έλαβε ποτέ χρήματα και δεν εργάστηκε ποτέ στην επιχείρηση εστιατορίων.

Από τις 31 επιχειρήσεις της Daytona Beach που έλαβαν τα κονδύλια για την καταπολέμηση του COVID, η Γουίλιαμς βρίσκεται στην κορυφή, φέρεται να λαμβάνει τη μεγαλύτερη οικονομική στήριξη για μια επιχείρηση τροφοδοσίας που δεν διαθέτει, σύμφωνα με το Daytona Beach News-Journal.

Και δεν έχει ζήσει στη διεύθυνση που αναγράφεται στην επιταγή για περίπου οκτώ χρόνια, είπε.

Ο σύζυγος της Γουίλιαμς εργάζεται ως μάγειρας εστιατορίου, αλλά αυτό είναι το μοναδικό τους δέσιμο με τη βιομηχανία τροφίμων. Και εκείνο το εστιατόριο δεν έλαβε ούτε ταμεία βοήθειας.

«Δεν έχω χρήματα», είπε η Γουίλιαμς. «Θα ήθελα πολύ να μάθω πώς συνέβη αυτό».

Η 44χρονη ήταν άνεργη για τρία χρόνια ενώ έκανε θεραπείες για τον καρκίνο του μαστού και πρόσφατα άρχισε να εργάζεται σε βενζινάδικο. Αυτή και ο σύζυγός της ζουν με τα τρία παιδιά τους σε ένα λιτό διαμέρισμα.

Η Διοίκηση Μικρών Επιχειρήσεων αρνήθηκε να σχολιάσει τον λανθασμένο έλεγχο, λέγοντας ότι το Γραφείο του Γενικού Επιθεωρητή και οι ομοσπονδιακοί εταίροι της υπηρεσίας εργάζονται επιμελώς για την επίλυση περιστατικών απάτης.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης