Κοινωνική νάρκη η πορνεία στην Ελλάδα. Γίνεται ακόμα και σε μπαρ!

Πορνεία

"Δεν είμαι ανεύθυνος... Έκανα έρωτα χωρίς προφυλακτικό γιατί ήμουν μεθυσμένος". Αυτή είναι η συνήθης δικαιολογία των περισσότερων ανδρών που τρέχουν για εξετάσεις επειδή έκαναν έρωτα με ιερόδουλες πέριξ της Ομόνοιας στην Αθήνα... Όμως οι γυναίκες που έχουν συλληφθεί έχουν αποκαλύψει ότι η τιμή για έρωτα χωρίς προφυλακκτικό ήταν σχδόν διπλάσια, άρα το επέλεγαν πληρώνοντας παραπάνω!

Εκτός από τους άνδρες που τώρα "τρέχουν" και είναι πάνω από 2.000 ήδη (!), απεδείχθη ότι σχεδόν όλες οι ιερόδουλες ήσαν ναρκομανείς, έκαναν πεζοδρόμιο για την δόση τους και είναι πολύ πιθανό να μην γνώριζαν ότι είναι άρρωστες... Πρόκειται για κατεστραμένες υπάρξεις σε κάθε περίπτωση...

Στο μεταξύ το κύκλωμα πορνείας στην Αθήνα καταρρέει αφού οι επισκέψεις πελατών έχουν σχεδόν μηδενιστεί, ενώ οι Αρχές δέχονται καταγγελίες για παράνομα σπίτια που λειτουργούσαν κρυφά, στις γύρω γειτονιές χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο. Παράλληλα πορνεία γίνεται και σε κακόφημα μπαρ που έχουν διαμορφωμένους χώρους στα πατάρια τους και εκδίδουν γυναίκες για λίγα ευρώ.

Όλα τα παραπάνω είναι φυσικά αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που έχει οδηγήσει σε απόγνωση χιλιάδες γυναίκες κάθε ηλικίας που δεν έχουν άλλο τρόπο να εξοικονομήσουν τα βσικά προς το ζειν.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης