Κλέβοντας τους κόπους μια ζωής

Κλέβοντας τους κόπους μιας ζωής

Σε όλες τις πολιτισμένες χώρες του πλανήτη Γη, οι συντάξεις είναι συνδεδεμένες με μια μόνο παράμετρο : Τα ένσημα που έχει πληρώσει ο δικαιούχος δεκαετίες πίσω. Ανάλογα με το πόσα έχει καταβάλει, παίρνει και την αντίστοιχη σύνταξη. Μάλιστα τα χρήματά του, πολλά Ταμεία τα έχουν αξιοποιήσει με επενδύσεις σε βάθος χρόνου, εισπράττοντας υψηλές αποδόσεις, δηλαδή από τα χρήματα του ασφαλισμένου έχουν βγάλει και κέρδη.

Σε όλες τις πολιτισμένες χώρες του πλανήτη Γη οι συνταξιούχοι είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ να συνεχίζουν να εργάζονται κάπου για να προσθέσουν εισόδημα και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους. Ένας 65χρονος με μια σύνταξη 800 ευρώ, μπορεί να κάνει και κάτι άλλο που να του αποφέρει άλλα 400 ευρώ και να ζει λίγο καλύτερα.

Έρχεται όμως το ελληνικό κράτος - λωποδύτης και μόνο αυτό στον πλανήτη τι κάνει; Όποιος Έλληνας συνταξιούχος εργάζεται και έιναι κάτω των 55 ετών του κόβουν εντελώς την σύνταξη. Αν είναι πάνω από 55 ετών του δίνουν μόνο το 30% της σύνταξης! Δηλαδή οι πολιτικοί της απάτης, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ  στον άνθρωπο της τρίτης ηλικίας να βελτιώσει την ζωή του ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ.

Πέστε μου σας παρακαλώ : Πώς το κράτος συνδυάζει τη σύνταξή μου - που έχω πληρώσει 40 χρόνια για να την έχω - με μια δεύτερη δουλειά που την χρειάζομαι για να επιβιώσω; Και γιατί επειδή εργάζομαι όχι μόνο μου στερεί την σύνταξή μου αλλά με βάζει και πληρώνωνω και... ΟΑΕΕ χωρίς λόγο αφού αυτά τα ασφάλιστρα είναι άχρηστα εντελώς;

Απάντηση : ΚΛΕΒΟΥΝ. Έχει σημασία ο τρόπος όταν κλέβουν;