Ζούμε πάντα σε καθεστώς ΠΑΣΟΚ

Ζούμε πάντα σε καθεστώς ΠΑΣΟΚ

 

Όλη η χώρα ζει σταθερά την διαχρονική κουλτούρα ΠΑΣΟΚ. Το πολιτικό σύστημα μιμείται με θρησκευτική ευλάβεια την πασοκική συμπεριφορά που στιγμάτισε και χαρακτήρισε με μια φοβερή απαξίωση την μεταπολιτευτική Ελλάδα.

Δείτε για παράδειγμα την δολοφονία λέξεων και νοημάτων. Τις ακύρωσε το ίδιο το ΠΑΣΟΚ μέσα από τα ψεύδη και το θράσος των εκπροσώπων του. Ποιός δεν θυμάται τον Ανδρέα Παπανδρέου, να υπογράφει την 5ετή παραμονή των αμερικανικών βάσεων στην χώρα, βγάζοντας στους δρόμους τα συνδικάτα να πανηγυρίζουν που... οι βάσεις φεύγουν! (Ακόμα εδώ είναι, 30 χρόνια μετά).

Τα ίδια κάνουν και τώρα. Η κουλτούρα ΠΑΣΟΚ είναι τόσο βολική. Απολύουν υπαλλήλους με τις λέξεις "κινητικότητα" και "διαθεσιμότητα". Στη συνέχεια ο απόλυτος εξευτελισμός: Επαναφέρουν τους πλειστηριασμούς ΓΙΑ ΟΛΕΣ τις πρώτες κατοικίες, (αν δεν πληρώνεις κάθε μήνα το σπίτι δεν προστατεύεται), δηλώνοντας ότι έτσι ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ (!) το 90% των ιδιοκτητών. Μέχρι χθές προστασία σήμαινε "Προς το παρόν δεν πληρώνεις". Τώρα προστασία σημαίνει μια μόνο λέξη : "Πληρώνεις".

Αυτό που ζούμε εν έτει 2013 στην Ελλάδα είναι πάντοτε έργο ΠΑΣΟΚ. Τα ψεύδη, ο αυταρχισμός, η δολοφονία λέξεων και εκφράσεων και κυρίως, η άνοδος ψευτών και ατάλαντων στην εξουσία, ήταν το DNA αυτού του κόμματος που αποσάθρωσε και αποδόμησε μια ολόκληρη κοινωνία που το πίστεψε...

 

            molonoti.gr