59χρονος σκότωσε τη σύζυγό του στο Σιτοχώρι και στη συνέχεια απανθρακώθηκε

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία των Σερρών μετά τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τραγωδία άρχισε να ξεδιπλώνεται λίγο πριν τις 09.00 το πρωί όταν 59χρονος άντρας κάλεσε στις Αρχές και είπε πως σκότωσε τη 52χρονη σύζυγό του στο Σιτοχώρι. Στο ίδιο τηλεφώνημα ανέφερε ότι σκοπεύει να θέσει τέλος στη ζωή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας έχει καταφύγει στο βουνό με την αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Το ζευγάρι  ήταν μόνοι μέσα στο σπίτι, ενώ έχουν και έναν γιο που είναι έγκλειστος στις φυλακές Νιγρίτας για ναρκωτικά.

Οι πηγές αναφέρουν ότι ο άντρας σκότωσε τη σύζυγό του, χτυπώντας την, ενώ είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία με θύμα τον γιο του.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης