Όσκαρ γελοιότητας και ανικανότητας με την ΕΡΤ - Εκατοντάδες εργαζόμενοι επιθυμούν αποζημίωση και αποχώρηση

Κλαυσίγελος με την ΕΡΤ. Ο ορισμός του γελοίου. Η κυβέρνηση εκπέμπει ένα τραγικό πρόγραμμα από "πεθαμένα" παλαιά θέματα... πειρατικά! Και οι εργαζόμενοι εκπέμπουν κανονικό πρόγραμμα αν και απλήρωτοι επί 50 ημέρες (και "απολυμένοι").

Όλα αυτά τα γελοία οφείλονται στην γενικευμένη παρακμή που έχει καταντήσει την χώρα ανυπόληπτη, φαιδρή και παράλυτη απέναντι στην κοινή λογική. Να σκεφθείτε ότι υποτίθεται πως όλα γίνονται για να απολυθούν 2.600 εργαζόμενοι και να ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΦΘΟΫΝ (από τους ίδιους τους απολυμένους) 2.000! Μα... περίπου 800 εργαζόμενοι είναι κοντά σε σύνταξη και θα αποχωρήσουν από μόνοι τους λαμβάνοντας την πλήρη αποζημίωση! Γιατί δεν προτάθηκε αυτό με την ΕΡΤ ανοικτή; Γιατί δεν συζητούν άμεσα μαζί τους;

Χυδαία επίσης είναι και η άποψη ότι για τα χάλοια της ΕΡΤ ευθύνονται οι εργαζόμενοι και όχι το πολιτικό σύστημα (κόμματα - Συνδικαλιστές) που λυμαίνονταν τον χώρο επί δεκαετίες. Αν ο Σαμαράς ήθελε εξυγίανση, απλά άλλαζε την κομματική διοίκηση, αντιμετώπιζε τα μονίμως αρνητικά Συνδικάτα και έδινε εθελούσια έξοδο.

Όλα τα υπόλοιπα που έγιναν ήσαν και είναι μια φρικτή επίδειξη ανικανότητας.

Στο μεταξύ στο θέατρο του παραλόγου μου ζει η ΕΡΤ, πολίτες αλληλέγγυοι με τον αγώνα των εργαζομένων επιχείρησαν να συνδέσουν πομπό και βρέθηκαν αντιμέτωποι με άνδρες της Αστυνομίας. Σε λίγο ακολούθησαν και τα ΜΑT.

Μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας είχαν γίνει από την Αστυνομία συλλήψεις οκτώ πολιτών που βρίσκονταν στον Υμηττό.

Νωρίτερα, περίπου 70 πολίτες προσπάθησαν να περιφρουρήσουν τον πομπό της ΕΡΤ απ' όπου εξέπεμπε η ΝΕΤ, σε αναλογική συχνότητα, αυτή του CNN. Η παρέμβαση φέρεται να έγινε από εργαζόμενους της ΕΡΤ. Κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. η οποία διέκοψε την αναμετάδοση εν μέσω καταγγελιών από τους αλληλέγγυους προς τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ ότι με την πράξη αυτή ενδέχεται να καταστρέψουν τον πομπό. 
Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης