Φόβοι ότι ο 26χρονος που απήχθη δεν ζει...

Αγωνία στην υπόθεση αρπαγής 26χρονου άνδρα που είχε απαχθεί τον περασμένο Αύγουστο. Ενώ η Αστυνομία εξιχνίασε την εγκληματική πράξη και συνέλαβε τους επτά δράστες, τα ίχνη του νεαρού έχουν εξαφανιστεί και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει σημείο ζωής. Οι αξιωματικοί τώρα προσπαθούν να εντοπίσουν οτιδήποτε θα τους οδηγήσει στον 26χρονο. Ολα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, αφού οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το παιδί να είναι ήδη νεκρό...

Οι αστυνομικοί, έκαναν άρση απορρήτου του κινητού του 26χρονου. Είδαν λοιπόν ότι οι τελευταίες κλήσεις ήταν με έναν 71χρονο, φίλο του νεαρού και γνωστό της οικογένειας, τον οποίον άρχισαν να παρακολουθούν. Αυτός οδήγησε τους αστυνομικούς στους άλλους έξι δράστες, μέλη της σπείρας της απαγωγής.

Οι επτά συλληφθέντες -έξι άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 71, 45, 35, 31, 57, 44 και 46 ετών αντίστοιχα- φέρονται να έχουν ομολογήσει. Ως «εγκέφαλο» της ομάδας υποδεικνύουν τον 71χρονο, φίλο της οικογένειας. Σε βάρος όλων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Κίνητρο για την απαγωγή φαίνεται να ήταν τα χρέη που έπρεπε να αντιμετωπίσει ο 71χρονος. Σημειωτέον ότι η μητέρα είχε βρει 300.000 ευρώ αλλά παρά ταύτα η επικοινωνία διεκόπη ξαφνικά.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης