Τροχαία σε Ασπρόπυργο και Μαρούσι - Δύο νεκροί

Δύο τροχαία δυστυχήματα με δύο νεκρούς σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες, τα ξημερώματα της Δευτέρας, σε Ασπρόπυργο και Μαρούσι. Το πρώτο χρονικά τροχαίο σημειώθηκε λίγο από πριν τη 1 τα ξημερώματα στον Ασπρόπυργο όταν ένα αυτοκίνητο με δύο επιβάτες ανετράπη για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Το αυτοκίνητο οδηγούσε ένας 26χρονος ο οποίος ανασύρθηκε ελαφρά τραυματισμένος.

Αντίθετα η 21χρονη κοπέλα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού δεν τα κατάφερε και έχασε τη ζωή της.
Το δεύτερο χρονικά τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Σωρού στο Μαρούσι όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με μοτοσικλέτα.


Από τη σύγκρουση που σημειώθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα τραυματίστηκαν τόσο ο οδηγός του αυτοκινήτου όσο και ο 23χρονος αναβάτης της μοτοσικλέτας.


Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο όπου δυστυχώς ο 23χρονος αναβάτης της μοτοσικλέτας κατέληξε από τα βαριά τραύματα που είχε υποστεί.


Λίγο αργότερα  ένα αυτοκίνητο που κινείτο στη λεωφόρο Μαραθώνος, στην Εκάλη, έφυγε από τον δρόμο, χτύπησε σε ένα ΚΑΦΑΟ και τελικά ανετράπη. Ο οδηγός του αυτοκινήτου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Το τροχαίο σημειώθηκε ακριβώς έξω από την είσοδο του Αρσάκειου.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης