"Το πολιτικό σύστημα τρέφει επαναστάτες" δηλώνει ο πατέρας της Αγγελικής

"Το πολιτικό σύστημα τρέφει επαναστάτες αναγκάζοντας νεα παιδιά με πολιτική άποψη να αποδέχονται τέτοιες μορφές αντίδρασης", δηλώνει ο πατέρας της Αγγελικής στην εφήμερίδα "Ημερήσιος" στην Αχαία.

Από νωρίς το πρωί βρισκόταν στη ΓΑΔΑ προκειμένου να συναντηθεί με τη κόρη του που εντοπίστηκε στη Σαλαμίνα προχθές τα ξημερώματα. Με το που έμαθε για τη σύλληψη έφυγε αμέσως για την Αθήνα προκειμένου να συναντήσει το παιδί του που είχε να δει… τόσους μήνες και με τον τρόμο μήπως η διαδικασία της σύλληψής της πάρει… άλλη τροπή(!)

«Τη συνάντησα και τη Δευτέρα και την Τρίτη. Είναι καλά» ήταν τα πρώτα λόγια του. Ανακουφισμένος που το παιδί του εντοπίστηκε και πεπεισμένος πως σε καμιά περίπτωση δεν ισχύουν όλα όσα της αποδίδονται ο πατέρας της Αγγελικής στέκεται στο πλευρό της μια και τώρα ξεκινάει ένας δικαστικός αγώνας προκειμένου όπως χαρακτηριστικά μας είπε: «Να αποδειχθεί ότι δεν ισχύουν όλα όσα λένε για την Αγγελική».

Γνωρίζοντας βεβαίως τι έχει να αντιμετωπίσει δηλώνει: «Εάν έχει κάνει κάποια παρανομία και για ότι είναι παραβατικό, το παιδί μου να τιμωρηθεί, όμως όχι να της φορτώσουν τα «παιχνίδι» άλλων».

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΕΦΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ

«Η τρομοκρατία δεν είναι μέσα σε αυτά τα παιδιά που αγωνίζονται με το δικό τους τρόπο για κάποιες ιδέες επειδή έχουν πολιτική άποψη» λέγει ο κ.Σπυρόπουλος για να εξηγήσει: «Το παιδί μου όπως και αρκετά από αυτά τα παιδιά έχουν μια πολιτική άποψη, ασχέτως εάν συμφωνώ ή όχι με αυτή, οφείλω να τη σεβαστώ.

Ας αναλογιστεί όμως το πολιτικό σύστημα που οδηγεί αυτά τα παιδιά να κάνουν την επανάστασή τους, τις ευθύνες του. Ας αναλογιστούν αυτοί που οδηγούν ανθρώπους στην αυτοκτονία, που δημιουργούν ένα «μέλλον» χωρίς αύριο… σε αυτά τα παιδιά, τις ευθύνες τους».

Και με νόημα τονίζει: «Εάν δει κανείς το πότε βγήκε όλη αυτή η υπόθεση μπορεί να καταλάβει πολλά… Τα πολιτικά παιχνίδια όμως ορισμένων δεν μπορεί να συμπαρασύρουν τα πάντα… Εγώ θα δώσω μάχη για να δικαιωθεί το παιδί μου και να αποδειχθεί πως σε καμιά περίπτωση δεν είναι τα πράγματα όπως παρουσιάστηκαν.

Η αστυνομία έκανε τη δουλεία της και η Δικαιοσύνη θα κάνει η δική της. Στο Δικαστήριο θα αποδειχθεί πώς έχουν τα πράγματα» καέληξε.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης