Το νερό της βροχής νίκησε τον ρυθμό της πρωτεύουσας

Η ισχυρή βροχόπτωση κατανίκησε την πρωτεύουσα Αθήνα η οποία αποδιοργανώθηκε εντελώς. Πάνω από 800 κλήσεις έχει δεχθεί η Πυροσβεστική ένώ υπάρχουν μεγάλα προβλήματα παντού. Για παράδειγμα έχουμε ανάσχεση οχημάτων σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων στην Αθηνών - Κορίνθου προς Κόρινθο, από Κηφισό μέχρι τη λίμνη Κουμουνδούρου.

Επίσης οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους που ακινητοποιήθηκαν στην Ιερά Οδό στο Χαιδάρι, στην Πειραιώς στο Γκάζι και στη Λεωφ. Σχιστού στο Σακαραμαγκά, έξω από το Αττικό Νοσοκομείο. Στο σημείο έσπευσαν συνεργεία της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις στην περιοχή του Σκαραμαγκά. Ακόμη έχει κλείσει η οδός Πεντάρη στην Ηλιούπολη από πτώση κολώνας. Στο Παλαιό Φάληρο έχει σχηματιστεί χείμαρρος στο ρέμα της Πικροδάφνης, ενώ πλημμυρισμένη είναι και η Λ.Αλίμου και έχουν συσσωρευτεί νερά σε καταστήματα. Σε κάποιες περιοχές σημειώθηκε χαλαζόπτωση.

Λόγω της συσσώρευσης υδάτων, έκλεισαν η Πειραιώς από την Πέτρου Ράλλη μέχρι τη Χαμοστέρνας και στα δύο ρεύματα, η Λεωφόρος Δημοκρατίας στο Κερατσίνι από Γρ. Λαμπράκη, η Περιφερειακή Αιγάλεω, η Εθνική Οδός Αθηνών- Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος της γέφυρας στον Ασπρόπυργο και Λ. ΝΑΤΟ στο ρεύμα προς Ασπρόπυργο.

Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον κόμβο της Μαραθώνος εώς τον κόμβο της Κηφισίας, στην περιφερειακή Υμηττού στην έξοδο προς Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Ελευσίνα από κόμβο Παπάγου εώς κόμβο Κηφισίας.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης