Το μίσος των κυβερνώντων κατά των πολιτών εκδηλώνεται με κατασχέσεις, δημεύσεις και μαζικούς διωγμούς που τις ονομάζουν... "θυσίες του λαού"!

Οι Έλληνες βιώνουν μια πρωτόγνωρη βία από την Πολιτεία, δηλαδή από τους κυβερνώντες. Οι κρατικοί μηχανισμοί έχουν με μανία και μίσος (!), αφοσιωθεί σε πάσης φύσεως ελέγχους που σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνουν και την 20ετία. Ερευνώνται κινήσεις παλαιότερων ετών τραπεζικών λογαριασμών, δαπάνες διαβίωσης, ταξίδια στο εξωτερικό κ.α.

Οι άδικοι αυτοί έλεγχοι που δεν συνυπολογίζουν το ΠΟΛΙΤΙΚΟ καθεστώς που ίσχυε τότε, (και που ουσιαστικά ΕΠΕΤΡΕΠΕ τέτοιες συμπεριφορές), καταλήγουν σε πρωτοφανείς ΔΙΩΓΜΟΥΣ Ελλήνων που περιγράφονται με κατασχέσεις ακινήτων, δημεύσεις λογαριασμών, ποινικές διώξεις, επιβολή εξοντωτικών προστίμων, φυλακίσεις απο αδυναμία εξόφλησης ποινών, αναδρομικούς εικονικούς φόρους, αυξήσεις των δικαστικών παραβόλων και της εξαγοράς ποινών και άλλα απάνθρωπα.

Οι πολιτικοί ΜΙΣΟΥΝ τους πολίτες θεωρώντας τους "φοροφυγάδες", "λαμόγια", "παράνομους και παραβατικούς" γι αυτό και παίρνουν συνεχώς εναντίον κατασταλτικά μέτρα. Το χυδαίο στην υπόθεση είναι ότι οι μαζικοί αυτοί διωγμοί έχουν ονομαστεί από τους πολιτικοπύς που κυβερνούν... "θυσίες του ελληνικού λαού" ακριβώς για να δικαιολογείται ο φοβερός αυτός αγριανθρωπισμός.

Τώρα με την βοήθεια συστημικών ΜΜΕ που βοηθούν την κυβέρνηση χωρίς όρια έχουν αναγάγει σε φοροδιαφυγή την... φιλοξενία πολιτών σε οικείους τους. Πράγματι υπάρχουν περιπτώσεις ψευδών δηλώσεων για απαλλαγές φόρων. ¨"Καθημερινή" όμως το γενικεύει ώστε να δικαιολογήσει τον μαζικό αποκλεισμό χιλιάδων ανέργων από το κοινωνικό επίδομα γράφοντας :

"... Είμαστε έθνος φιλόξενο και... φιλοξενούμενο, τουλάχιστον στα χαρτιά" (δηλαδή ΟΛΟΙ!). Και συνεχίζει : . Σε σύνολο περίπου 5,5 εκατομμυρίων φορολογικών δηλώσεων που κατατέθηκαν το 2013, περίπου 1,85 εκατ. φορολογούμενοι, συμπλήρωσαν τον κωδικό της φιλοξενίας, αναγράφοντας και τον ΑΦΜ του προσώπου –φυσικού ή νομικού– που τους φιλοξενεί.

Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών είναι πεπεισμένα ότι η εκτεταμένη φιλοξενία υποκρύπτει περιπτώσεις εκτεταμένης φοροδιαφυγής. Ετσι, προαναγγέλλονται έλεγχοι..."

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης