Τέμπη: Η απελπισία μέσα από την σύγχυση και την διάλυση

H απελπισία μέσα από το διαλυμένο κράτος. Ο μηχανοδηγός του φορτηγού τρένου, φαίνεται πως είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Απελπισμένος ρωτούσε τον 59χρονο σταθμάρχη του Σ.Σ. Λάρισας αν έχει πάρει σωστή πορεία πριν τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Αυτό αποκάλυψε μάρτυρας στην κατάθεσή του στην υπηρεσία του.

Όπως αναφέρθηκε στην τηλεόραση του Open, ο μηχανοδηγός του Intercity 62 ρώτησε τουλάχιστον τρεις φορές τον σταθμάρχη στη Λάρισα αν έχει πάρει τη σωστή πορεία για το δρομολόγιό του, όπου τελικά πήρε μια εκνευρισμένη απάντηση από τον 59χρονο και συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Open, ο μηχανοδηγός ρωτάει «Λάρισα ακούει;» και ο σταθμάρχης δεν απαντά. Ο μηχανοδηγός επιμένει και ρωτάει για δεύτερη φορά, χωρίς να πάρει απάντηση από τον σταθμάρχη. Την τρίτη φορά ρώτησε «Λάρισα ακούει; Πάω καλά;», με τον σταθμάρχη να απαντά εκνευρισμένος: «αφού σου είπα. Νέους Πόρους».

Ωστόσο πάλι ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΟΣ. Ο μηχανοδηγός δεν του είπε ότι είναι στην γραμμή ΚΑΘΟΔΟΥ. Το "πάω καλά;" δεν διευκρίνιζε τίποτε...

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης