Στη φυλακή ο 71χρονος για την δολοφονία της 43χρονης Γεωργίας που κηδεύτηκε στη Σαλαμίνα

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια και στον εισαγγελέα ο 71χρονος Χρήστος Πατακός που καθ’ ομολογίαν του σκότωσε την 43χρονη Γεωργία, με την οποία είχε δεσμό για επτά χρόνια στη Σαλαμίνα.

Ο 71χρονος απολογήθηκε στην ανακρίτρια Πειραιά παρουσία διορισμένου συνηγόρου, καθώς κανένας δικηγόρος δεν δέχονταν να τον αναλάβει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του φέρεται να επανέλαβε όσα είπε και στις αστυνομικές αρχές ότι σκότωσε τη σύντροφό του για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

Έγινε η κηδεία της 43χρονης
Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε στις 12:00 το μεσημέρι σήμερα στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου στην Σαλαμίνα, όπου φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στην 43χρονη.

Όλοι ήταν εκεί προκειμένου να συνοδέψουν την 43χρονη γυναίκα που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή. Τα μέλη της οικογένειας της, συγγενείς, φίλοι και γείτονες κατέκλυσαν το εσωτερικό αλλά και τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της 43χρονης, η οποία παρέστη υποβασταζόμενη από συγγενικά της πρόσωπα. «Γιατί παιδάκι μου, γιατί δεν μου το έλεγες;», μοιρολογούσε η μητέρα της άτυχης Γεωργίας. Η ίδια, μιλώντας ζήτησε συγγνώμη από την κόρη της που δεν κατάφερε να την προστατεύσει.

Υπενθυμίζεται ότι την ίδια ώρα ο 71χρονος καθ΄ ομολογία δολοφόνος της 43χρονης γυναίκας από τη Σαλαμίνα βρίσκεται από τις 11 το πρωί στον ανακριτή Πειραιά.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης