Σοβαρά ερωτηματικά για τον πατέρα - φονιά του γιού του

Το φονικό στο Άστρος Κυνουρίας δεν έχει ξεκαθαρίσει για την Αστυνομία. Όπως λέγουν οι αξιωματικοί δεν κρίνεται λογικό ο 39χρονος να δίνει παρόν τα τελευταία 15 χρόνια στο Αστρος και να κτυπά τους γονείς του για το θέμα μίας «μελλοντικής ασαφούς κληρονομιάς ενός αγροτικού σπιτιού όπου δικαιούχοι είναι και άλλοι συγγενείς αλλά και με προβληματική, λόγω της κρίσης, διαδικασία πώλησης. Κι όλα αυτά όταν ο νεαρός είχε κανονικό εισόδημα από την εργασία του και δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερο οικονομικό πρόβλημα».

Επίσης υπήρξαν καταθέσεις και αναφορές της συντρόφου του αλλά και άλλων ατόμων που γνώριζαν τον 39χρονο στην Αθήνα, ότι «ήταν απολύτως ήρεμος, χωρίς ποτέ κανένα ξέσπασμα οργής και οποιοδήποτε δείγμα βίαιης συμπεριφοράς».

Ακόμη οι της ΕΛΑΣ ερωτούν : «γιατί ο δράστης του εγκλήματος αν φοβόταν βιαιοπραγία από τον γιο του δεν ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ να λάβει μέτρα προστασίας και αποφάσισε ο ίδιος να τον πυροβολήσει και να τον σκοτώσει έχοντας από πριν γεμάτη την καραμπίνα και πριν το θύμα του περάσει το κατώφλι του σπιτιού».

Τέλος είναι ύποπτος ο ισχυρισμός ότι υπήρχε βίντεο με βιαοπραγίες ες βάρος των γονιών που όμως ο ίδιος ο δράστης το έκαψε γιατί ήταν στο αυτοκίνητο που πυρπόλησε..!

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης