Σαββίδης: Είμαι Έλληνας και επενδύω συνεχώς στην Ελλάδα

Απαράδεκτο πεζοδρομιακό ολίσθημα από τον επίσημο (!) Ολυμπιακό που χαρακτήρισε κλόουν και Ρωσοπόντιο τον Ιβάν Σαββίδη ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ. Ο κ. Σαββίδης αναγκάστηκε να στείλει εξώδικο τον Ολυμπιακό που μεταξύ άλλων αναφέρει:

"... Είμαι Έλληνας ομογενής εκ γεννήσεως και η ελληνική υπηκοότητα μού απονεμήθηκε με Προεδρικό Διάταγμα της 31ης Δεκεμβρίου του 2012, και με την τιμητική αιτιολογία ότι “προσέφερα εξαιρετικές υπηρεσίες στην Ελλάδα, καθώς προώθησα τη διατήρηση της ελληνικής συνείδησης και του ελληνικού ιδεώδους στο χώρο των Ελλήνων ομογενών στη Ρωσία και τις χώρες της Πρώην Σοβιετικής Ένωσης, συνέβαλα στην ενδυνάμωση της απανταχού ορθοδοξίας και επέδειξα πλούσιο φιλανθρωπικό και πολιτιστικό έργο και ενεργό συμμετοχή και συνδρομή στη ζωή της σύγχρονης Ελλάδας”.

Ανταποδίδοντας την ύψιστη αυτή τιμή της Ελληνικής Πολιτείας προς το πρόσωπό μου, εδώ και τέσσερα χρόνια επενδύω εκατομμύρια ευρώ, δημιουργώ νέες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα και εκπληρώνω στο ακέραιο όλες τις νόμιμες φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις στο Ελληνικό Δημόσιο, ενισχύοντας με τις διάφορες επιχειρήσεις μου -όσο μπορώ- τις προσπάθειες για την ανάκαμψη της οικονομίας της..."

Ο κ. Σαββίδης ζητά την ανάκληση των προσβλητικών χαρακτηρισμών.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης