Ο Σαμαράς επιβάλλει και το κλείσιμο της ΕΡΤ. (Εύκολα...)

Ο κ. Σαμαράς φαίνεται να κερδίζει και την μάχη της ΕΡΤ. Μιλώντας μετά το κλείσιμό της δεν δίστασε να μιλήσει για ένα κλείσιμο που "όλοι γνωρίζουν ότι έπρεπε να γίνει", αλλά και για επανεκίνηση της ΕΡΤ. "Δεν την κλείνουμε, την εξυγιαίνουμε" εξήγησε.

Οι αντιδράσεις συνεχίζονται με μεγάλες συγκεντρώσεις στην ΕΡΤ και σε διάφορες πόλεις αλλά ο κ. Σαμαράς δεν κάνει πίσω. Έτσι, μετέθεσε για μερικές ημέρες μετά την συνάντησή του με Βενιζέλο - Κουβέλη, ενώ δείχνει ανυποχώρητος και έτοιμος για κάθε εξέλιξη: Από ψήφο εμπιστοσύνης, μέχρι εκλογές.

Είναι βέβαιο ότι τίποτε δεν θα αλλάξει στις αποφάσεις Σαμαρά. Απλώς θα διατυπώσει μαζί με τους δυο εταίρους του "με άλλα λόγια" το κλείσιμο της ΕΡΤ. Στο μεταξύ βρίσκει και πολλούς συμπαραστάτες. Τα ΜΜΕ είναι μαζί του (το Έθνος σε διαδικτυακή δημοσκόπηση βγάζει 70% υπέρ των χειρισμών του), ενώ πριν κλείσει την ΕΡΤ συμβουλεύτηκε δημοσκόπηση.

Ακόμα και ο Γ. Καρατζαφέρης, είπε πως "κάποιος έπρεπε να το κάνει αυτό". Ο Καρατζαφέρης, πριν λίγες εβδομάδες και ενώ διέρρεαν πληροφορίες για την επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία, κατάφερε και πήρε πανελλαδική άδεια εμβέλειας για το ART TV (πρώην ”Τηλεάστυ”), τηλεοπτικό σταθμό του ΛΑΟΣ.

Σήμερα Πέμπτη, θα γίνει απεργία ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, ΟΤΟΕ, ΜΜΕ κ.λπ.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης