Οι πολιτικοί ενώ έστησαν τις μαϊμού - προσλήψεις στο Δημόσιο, τώρα θα καταστρέψουν και οικονομικά τους προσληφθέντες

Έτοιμοι να καταστρέψουν κι άλλες ζωές, κι άλλες οικογένειες είναι οι της κυβέρνησης Σαμαρά. Αυτή τη φορά θα καταστρέψουν όσους έκαναν χρήση πλαστού τίτλου σπουδών ή άλλων πτυχίων από δημόσιους υπαλλήλους προκειμένου να διοριστούν.

Πρόκειται για πολίτες που χρησιμοποίησαν πράγματι πλαστά πτυχία ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ με το εκάστοτε κυβερνών κόμμα (για αυτό τα πτυχία γινόντουσαν δεκτά χωρίς "έλεγχο") προκεινένου να βολευτούν κομματικά με αντάλλαγμα την ψήφο φυσικά.

Και τι κάνουν τώρα οι πολιτικοί; Παριστάνουν τους αθώους και αδαείς (ενώ οι ίδιοι το έστησαν και το διεκπαιρέωσαν), φορτώνοντας το "έγκλημα" στος απλούς ανθρώπους που τώρα θα καταστραφούν και να πως:

Οι προσληφθέντες, όχι μόνο θα χάσουν τη θέση τους, καθώς θα ανακληθεί άμεσα ο διορισμός τους, αλλά θα καταστραφούν και οικονομικά, επειδή θα ζητηθεί από το Δημόσιο να επιστρέψουν τους μισθούς που έχουν λάβει.

Τίτλοι σπουδών, πτυχία ξένων γλωσσών αλλά και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο χρησιμοποιήθηκε για να καταλάβει κάποιος υπάλληλος μια δημόσια θέση θα βρεθούν στο στόχαστρο των ελέγχων αυτών, οι οποίοι βάσει της εγκυκλίου του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυρ. Μητσοτάκη θα πρέπει να ολοκληρωθούν με διαδικασίες εξπρές και συγκεκριμένα εντός μηνός.

Για τους υπαλλήλους που έχουν κάνει χρήση πλαστών πιστοποιητικών προβλέπεται άμεση ανάκληση του διορισμού χωρίς να προηγηθεί οποιαδήποτε άλλη πειθαρχική διαδικασία.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης