Οι αναρχικοί... "καθαρίζουν" τα Εξάρχεια από τις συμμορίες Αλβανών που εκβιάζουν μαγαζιά και πωλούν ναρκωτικά

Οι αναρχικοί κάνουν στα Εξάρχεια αυτό που δεν μπορεί να κάνει το κράτος : Αντιμετωπίζουν την παραβατικότητα που δεν είναι άλλη από συμμορίες Αλβανών που ληστεύουν καταστήματα και "προσφέρουν" προστασία. Τα κρούσματα ήσαν καθημερινά και εκτεταμμένα με αποτέλεσμα να αναλάβουν δράση με κορυφαία πράξη την επέμβαση 20... ένοπλων που απήγαγαν δυο από την συμμορία των Αλβανών! (Κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκονται).

Οι αναρχικοί περνάνε το μήνυμα στις συμμορίες : Φύγετε από τα Εξάρχεια... τώρα.

Η πάνοπλη ομάδα κρούσης που ξαφνικά άρχισε τις εκκαθαρίσεις με προτεταμένα τα όπλα, και αρπαγές ανθρώπων στο κέντρο της Αθήνας προκαλεί μεγάλη ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ. Η εμφάνιση το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου μιας ομάδας περίπου 20 οπλοφόρων που προχώρησαν σε αρπαγή δύο ατόμων από την αλβανική συμμορία που προσπαθούσε να εκβιάζει τα μαγαζιά φοβίζει τις αρχές : Κι αν αυτή η δράση επεκταθεί και αλλού;

Οι κάτοικοι των Εξαρχείων καταγγέλουν ότι η γειτονιά τους έχει γίνει χώρος διακίνησης ναρκωτικών από τις συμμορίες των Αλβανών, ενώ δεν περιγράφεται το θράσος τους αφού κλέβουν μαγαζιά χωρίς να καλύπτουν τα πρόσωπά τους! 

Οι αναρχικοί κρατώντας όπλα πέρασαν ένα μήνυμα στους Αλβανούς. "Την επόμενη φορά θα τα χρησιμοποιήσουμε". Θεωρείται βέβαιο ότι οι Αλβανοί θα εγκαταλείψουν τα Εξάρχεια δεδομένου ότι οι αναρχικοί ξεκαθάρισαν ότι "κανείς δεν μπορεί να μετα τρέψει τα Εξάρχεια σε χώρο δράσης συμμοριών και μαφίας".

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης