Ντροπή πολιτικών: Αντί να ρυθμίσουν το χαράτσι, κόβουν το ρεύμα των φτωχών.

Αναλγησία άνευ προηγουμένου: Ξεκινούν να κόβουν παράνομα και καταχρηστικά το ρεύμα των μη εχόντων. Άνεργοι, ανήμποροι, πολυμελείς  οικογένειες, κινδυνεύουν μέσα στο καταχείμωνο να νιώσουν την περιφρόνηση και την εγκατάλειψη των πολιτικών που δεν έχουν καμία ευαισθησία για τον ανήμπορο άνθρωπο.

Είναι άξιο απορίας το γιατί δεν ρυθμίζουν το χαράτσι οι κυβερνώντες. Γιατί δηλαδή εν μέσω κρίσης δεν προσφέρουν ανάσες και ανακούφιση στους ανθρώπους… Φαίνεται ότι τα κοινωνικά αντανακλαστικά των πολιτικών δεν υπάρχουν πια ούτε και για τα αυτονόητα. Να σημειωθεί ότι ούτε η αντιπολίτευση έχει παρέμβει στο θέμα αξιώνοντας μια άλλη μεταχείριση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ήδη έχουν εκδοθεί 50.000 εντολές, εκ των οποίων οι 20.000 έχουν προωθηθεί προς τον διαχειριστή του Δικτύου για να γίνουν οι διακοπές ρεύματος. Να μην υλοποιήσουν τις εντολές ζητά από τους τεχνικούς η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ενώ με κινητοποιήσεις σε διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου απαντά από νωρίς το πρωί και το ΠΑΜΕ.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, οι εντολές διακοπής ηλεκτροδότησης θα αρχίσουν να εκτελούνται από σήμερα, Δευτέρα, κατά προτεραιότητα στις περιοχές όπου η τιμή ζώνης των ακινήτων υπερβαίνει τις 2.500 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.

Στο μεταξύ έχουν λήξει 250.000 λογαριασμοί, ενώ έχει παρέλθει και η προθεσμία των 80 ημερών για τη διακοπή ρεύματος.

Το σύστημα πληροφορικής της ΔΕΗ έχει εκδώσει ήδη 50.000 εντολές διακοπής, από τις οποίες οι 20.000 έχουν προωθηθεί προς το διαχειριστή του Δικτύου για να γίνουν οι διακοπές.  

Με ανακοίνωσή της η ΓΕΝΟΠ καλεί τους τεχνικούς της ΔΕΗ που θα λάβουν τις σχετικές εντολές να τις αγνοήσουν και να εμποδίσουν και τους εργολάβους που συνεργάζονται με τη ΔΕΗ να προχωρήσουν σε διακοπές.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης