Νέα εμπλοκή σε τροχαίο στη Ζάκυνθο είχε σεφ που κατηγορείται για τον θάνατο δύο νεαρών με τον ίδιο τρόπο στην Πάτρα

Τον τραυματισμό ενός διανομέα φαγητού προκάλεσε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε στη Ζάκυνθο, παρ' όλο που του έχει αφαιρεθεί το δίπλωμα, ο 30χρονος σεφ ο οποίος είχε στείλει στον θάνατο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο δυο 21χρονους αναβάτες μοτοσικλέτας στην Πάτρα, πριν από τρεις μήνες!

Ο ιδιοκτήτης καταστήματός εστίασης και γνωστός σεφ, βγήκε από το πάρκινγκ ενός καταστήματος στην περιοχή Αμπελοκήπων χωρίς να ελέγξει την κυκλοφορία και έπεσε με το όχημά του πάνω στο δίκυκλο του νεαρού ντελιβερά που πήγαινε κανονικά στην πορεία του. Ο άτυχος εργαζόμενος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Ζακύνθου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στα πόδια του και παραμένει για νοσηλεία.

Ο σεφ συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Τροχαίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου, ο οποίος του απήγγειλε τις κατηγορίες της πρόκλησης τροχαίου με τραυματισμό από αμέλεια, της οδήγησης χωρίς άδεια ικανότητας, αλλά και της παραβίασης του μέτρου της αφαίρεσης διπλώματος.

Ο ίδιος άνθρωπος κατηγορείται ήδη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, καθώς στις 22 Φεβρουαρίου είχε παραβιάσει έναν ερυθρό σηματοδότη στην Πάτρα και είχε χτυπήσει τη μηχανή στην οποία επέβαιναν οι δυο άτυχοι φίλοι, Γιάννης Στεργίου και Γιώργος Παναγιωτόπουλος, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό τους.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης