Με ακόμη δύο κρατούμενους στο κελί ο Λύτρας

Από υπερασπιστής, κατηγορούμενος και πλέον στην φυλακή. Δεν έχουν περάσει παρά μερικές ώρες από τότε που ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας πέρασε την πόρτα του σωφρονιστικού καταστήματος Κορυδαλλού προκειμένου να προφυλακιστεί για παραβίαση περιοριστικών όρων.

Ο ποινικολόγος μεταφέρθηκε στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών και «εγκαταστάθηκε» σε κελί στο οποίο υπάρχουν ακόμη δύο κρατούμενοι, ο ένας για υπόθεση ναρκωτικών και ο άλλος για απάτες. Ήδη πέρασε το πρώτο του βράδυ ως φυλακισμένος ενώ, από εδώ και πέρα, θα είναι αναγκασμένος να ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα του σωφρονιστικού καταστήματος έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να δέχεται επισκεπτήριο από τους στενούς συγγενείς του και να έχει επικοινωνία με τον δικηγόρο του.

Η ζωή του ποινικολόγου άρχισε να έρχεται «τούμπα» από τη στιγμή που σήκωσε το χέρι του και, με πρωτοφανή αγριότητα, ξυλοκόπησε βάναυσα τη σύζυγό του Σοφία Πολυζωγοπούλου. Ακολούθησε ένα ντόμινο εξελίξεων που κορυφώθηκε με την προφυλάκιση τελικά του 52χρονου για παραβίαση περιοριστικών όρων καθώς φέρεται να απέστειλε απειλητικά μηνύματα στη σύζυγό του μέσω Viber.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε το βράδυ της περασμένης Τρίτης όταν έξω από το σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου έφθασε η πρώην σύζυγος του κ. Λύτρα μαζί με την κόρη του και έναν δικηγόρο προκειμένου να πάρουν κάποια ρούχα και χρήματα.

Όταν οι τρεις τους θέλησαν να μπουν στο σπίτι επικράτησε ένταση με τον πατέρα της κυρίας Πολυζωγοπούλου να βγαίνει από το σπίτι και να τους ζητά να αποχωρήσουν και την ίδια να απευθύνεται -λίγο πριν καταρρεύσει τελικά- προς την πρώην σύζυγο του κ. Λύτρα λέγοντάς της «γιατί παίρνεις το μέρος του ενώ τα έχεις πάθει και εσύ;».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης