Μάιος χωρίς νεκρούς ο στόχος των νέων μέτρων

Η Ελλάδα έχει μονοψήφιο αριθμό νεκρών κάθε μέρα και μόλις διψήφιο αριθμό κρουσμάτων. Παράλληλα βελτιώνονται όλοι οι αρνητικοί δείκτες. Ποιος είναι ο επόμενος στόχος της; Να μην υπάρχουν νεκροί από τον κορωνοϊό τον Μάιο. Μόνο τότε θα μπορέσουν να ξεκινήσουν μέτρα κανονικότητας που όμως θα παρθούν με μέτρο ώστε να αποκλειστεί καθε πιθανότητα επιστροφής στα χειρότερα.

Τόσο ο κ. Πέτσας όσο και οι επιστημονική ομάδα της κυβέρνησης εξηγούν ότι η διαδικασία επιστροφής στην κανονικότητα θα είναι αργή και μακρόσυρτη. Δεν θα γίνει από τη μια μέρα στην άλλη. 

Μάλιστα ο κ. Πέτσας θα πει: "Δημοσιεύματα για υποτιθέμενα σχέδια που αφορούν στην άρση μέτρων και περιέχουν διάφορες ημερομηνίες αποτελούν fake news. Είναι παντελώς ανυπόστατα, αβάσιμα και επικίνδυνα.  Οφείλουμε όλοι να τηρήσουμε τις συμβουλές των ειδικών και τις αποφάσεις της Πολιτείας, ώστε να κρατήσουμε χαμηλά τα επίπεδα των κρουσμάτων και να βγούμε μια ώρα αρχύτερα από την κρίση".

Ο στόχος "Μάιος χωρίς νεκρούς" επέβαλε και τα νλεα μέτρα της κυβέρνησης. Έτσι, ενόψει πιθανών αποδράσεων για το Πάσχα, οι έλεγχοι σε όλη τη χώρα, σε νέες και παλιές εθνικές οδούς και παράδρομους θα είναι συνεχείς και αυστηροί. Οι μετακινήσεις γίνονται με φορολογική... δήλωση ανά χείρας (που να δείχνει τονμόνιμο τόπο κατοικίας).

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης