Κόλαση φωτιάς στην Αθηνών-Κορίνθου-Aνατράπηκε βυτιοφόρο-112 για μεγάλες καθυστερήσεις-Kλειστές παλαιά και νέα EO

Ανατροπή βυτιοφόρου, που μετέφερε βενζίνη, σημειώθηκε την Παρασκευή (7/6) στην Αθηνών-Κορίνθου, στο 75,5ο χλμ, στο σημείο της γέφυρας του Ισθμού.

Αποτέλεσμα της ανατροπής ήταν να δημιουργηθεί μια κόλαση φωτιάς με διαδοχικές εκρήξεις.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή και σταμάτησαν την κυκλοφορία στην Εθνική Οδό. Λίγο πριν τις 23:30 εστάλη μήνυμα από το 112 για μεγάλες καθυστερήσεις στο σημείο.

gr-alert-0

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική ο οδηγός του βυτίου τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Η Πυροσβεστική αναφέρει επίσης ότι στο ατύχημα δεν ενεπλάκη άλλο όχημα, ενώ λίγη ώρα πριν τις 11.00 το βράδυ οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούσαν στο σημείο πραγματοποιούσαν διαβροχή και έριχναν ειδικό κατασβεστικό υγρό.

Η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε και στα δύο ρεύματα. Σύμφωνα, ειδικότερα, με ενημέρωση της τροχαίας, διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων είναι σε ισχύ στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου και στην παλαιά Εθνική στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στην Εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου, καθώς η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στο ύψος της διοδίων Ελευσίνας με αποτέλεσμα να έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων με ακινητοποιημένα οχήματα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Αστυνομίας σε αρκετά σημεία, τα οχήματα εκτρέπονται προς την Αθήνα.

Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες με εννέα οχήματα. Το έργο της κατάσβεσης ωστόσο είναι δύσκολο καθώς η βενζίνη έχει χυθεί στο οδόστρωμα.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης