Καπερνάρος : Η κίνηση λογαριασμού δεν είναι... εισόδημα

Ανοίγουν τραπεζικούς λογαριασμούς και ότι βρουν το χαρακτηρίζουν... εισόδημα; Πάντως το ΣΔΟΕ μιλά για αδήλωτα εισοδήματα, του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλη Καπερνάρου ύψους 5,5 εκατ. ευρώ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις 10 Οκτωβρίου, ο φάκελος διαβιβάστηκε στην αρμόδια ΔΟΥ για τον καταλογισμό των προστίμων.

Ο κ. Καπερνάρος θα κληθεί είτε να συμβιβαστεί είτε να πληρώσει το σχετικό πρόστιμο εφάπαξ. Σε διαφορετική περίπτωση θα ασκηθούν ποινικές διώξεις. Τον φάκελο του κ. Καπερνάρου, το ΣΔΟΕ τον μεταβίβασε και στον οικονομικό εισαγγελέα, ο οποίος τον έχει διαβιβάσει στη Βουλή.

Ο κ. Καπερνάρος απαντά : "... Δεν είναι εισόδημα αυτό, είναι όλα τα χρήματα που έμπαιναν στο δικηγορικό γραφείο από τότε, μέσα σε αυτά είναι ακόμη και τα τμήματα πώλησης δυο σπιτιών μου, είναι που έστελνε ο γείτονας της μακαρίτισσας της μάνας μου τις συντάξεις και έμπαιναν στο λογαριασμό αυτό. Είναι όταν ξεκαθαρίζαμε τροχαία με τις ασφαλιστικές εταιρείες, έμπαιναν τα χρήματα στους λογαριασμούς αυτούς και μετά τα έστελνα στους πελάτες οπουδήποτε στην Ελλάδα".

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης