Και ο κ. Κικίλιας... ξέμεινε με πλοιάριο

Είναι γνωστό ότι οι αρχές δεν έχουν χρήματα για να συντηρούν αυτοκίνητα και πλοιάρια στην Ελλάδα. Μάλιστα πολλές υπηρεσίες απευθύνονται σε... ιδιώτες και λαμβάνουν χορηγίες για να συντηρήσουν τα υπηρεσιακά οχήματα τους.

Ούτε ο κ. Κικίλιας δεν γλύτωσε από την κακή κατάσταση πλοιαρίου. Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης έφτασε νωρίς το πρωί αεροπορικώς στη Ρόδο και στις 7.40 αναχώρησε με σκάφος του Λιμεναρχείου Ρόδου για την περιήγησή του στα νησιά.

Αρχικά επισκέφτηκε το Μοναστήρι στον Πανορμίτη της Σύμης και ακολούθως πήγε στο λιμάνι της Σύμης όπου επισκέφτηκε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και συνομίλησε με το προσωπικό κυρίως για το θέμα της παράνομης εισόδου μεταναστών στη χώρα μας ενώ το ίδιο ζήτημα συζήτησε και με τον δήμαρχο Σύμης.

Ακολούθως μετέβη στην Τήλο όπου είχε επαφές με τοπικούς φορείς και αστυνομικούς που υπηρετούν στο νησί και στη συνέχεια επιβιβάστηκε εκ νέου στο σκάφος του Λιμενικού για να μεταβεί στη Χάλκη. Ωστόσο ύστερα από περίπου τρία ναυτικά μίλια ανέβασε θερμοκρασία η μία από τις μηχανές με αποτέλεσμα για προληπτικούς λόγους το σκάφος να επιστρέψει στην Τήλο και δόθηκε εντολή να συνεχίσει το ταξίδι του ο υπουργός με ελικόπτερο.
Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης