Θεσσαλονίκη: Εξάρθρωση συμμορίας εμπορίας μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης - Συνελήφθη και 15χρονος

Οργανωμένη συμμορία που εμπορευόταν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης εξάρθρωσε το Τμήμα Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, ηλικίας 15 έως 44 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμορία και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη της συμμορίας με αρχηγικό στέλεχος τον 18χρονο συλληφθέντα, παραλάμβαναν ποσότητες ηρωίνης, τις οποίες διακινούσαν στην πόλη της Ξάνθης.

Μεσημβρινές ώρες χθες, αστυνομικοί τής εν λόγω Υπηρεσίας με τη συνδρομή του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης και του αστυνομικού σκύλου «AS», συνέλαβαν 44χρονη, η οποία, με ταξί ιδιοκτησίας της, παρέλαβε από μεταφορική εταιρεία στην Ξάνθη ένα χαρτοκιβώτιο που εστάλη από την Αθήνα.

Σε έρευνα σε αυτό, βρέθηκε ένα ηχείο, στο εσωτερικό του οποίου εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα έξι δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 3.066 γραμμαρίων.

Ακολούθως, στην ίδια περιοχή συνελήφθησαν τα υπόλοιπα τρία μέλη της συμμορίας, που προσήλθαν προκειμένου να παραλάβουν την ποσότητα των ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης