Η κυρία Μαριάννα Λάτση και ο ψευδόμενος κ. Κουκουλόπουλος...

Είπε ο αθεόφοβος (Πάρις Κουκουλόπουλος) στην Βουλή ότι ο κ. Τσίπρας συνάντησε σε γεύμα τις κυρίες Λάτση και Αγγελοπούλου! Ψέμα! Έρχεται δε η κυρία Μαριάννα Λάτση και δηλώνει γραπτώς:

«Πρόκειται για βαρύτατη προσβολή που η ηθική, η αξιοπρέπεια και η πορεία μου δεν θα μου επέτρεπαν να αφήσω αναπάντητη. Πολύ περισσότερο καθώς με λύπη διαπιστώνω ότι η τακτική της σιωπής, στα όσα τόσο αδίκως αναφέρονται και γράφονται τελευταίως, τείνει να παρερμηνεύεται ως αδυναμία, με αποτέλεσμα να διευκολύνεται η διολίσθηση του τόπου στην επικίνδυνη ατραπό της ανεύθυνης ισοπέδωσης των πάντων στον βωμό της πολιτικής διαμάχης».

Επίσης η κ. Λάτση, καταλόγισε στον κ. Κουκουλόπουλο «κάκιστης ποιότητας χιούμορ» και «τον αήθη υπαινιγμό ότι τόσο εγώ όσο και η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου αποτελούμε μέρος της διαπλοκής αυτής της χώρας».

ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ο κ. Κουκουλόπουλος είχε πει κατά την συζήτηση επί του προϋπολογισμού στην Βουλή ότι υπάρχουν φωτογραφίες από την εν λόγω συνάντηση καλώντας τον κ. Τσίπρα να την διαψεύσει «και μετά θα τις δείξουμε». Όπως είπε ο κ. Κοντονής (συριζα) επ’ αυτού «ο κ. Κουκουλόπουλος είχε το θράσος να επικαλεστεί συνάντηση που είχε δήθεν ο πρόεδρος με οικονομικούς παράγοντες και μάλιστα είπε ότι θα φέρει φωτογραφίες». Και συνέχισε: «Είναι ακόμα υπουργός ο κ. Κουκουλόπουλος, ο οποίος αποδεικνύεται ένας ταπεινός συκοφάντης και γελοιοποιείται στο πανελλήνιο». Και κάλεσε τον πρωθυπουργό «να ζητήσει την παραίτησή του».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης