Αστυνομικοί ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον Χρ.Ξηρό, αλλά τον έχασαν-Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ.

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον Χριστόδουλο Ξηρό ήρθαν την περασμένη εβδομάδα άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., αλλά δεν κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους», ο επικηρυγμένος τρομοκράτης εντοπίστηκε να οδηγεί αυτοκίνητο στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. 

Καθώς η παρακολούθηση γινόταν καταδίωξη, ο Χρ.Ξηρός αντιλήφθηκε ότι τον είχε εντοπίσει η αστυνομία και κατάφερε να χαθεί στα στενά της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο Χρ.Ξηρός έχει αλλάξει την εξωτερική του εμφάνιση, έχει παχύνει αρκετά, ενώ έχει αφήσει μούσι και μακριά μαλλιά.

Η αστυνομία εξετάζει βίντεο και φωτογραφίες από το περιστατικό, ενώ γίνεται προσπάθεια να εξακριβωθούν η διαδρομή που ακολούθησε, αλλά και το σπίτι όπου κρύβεται.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι στο σύστημα υποστήριξης του Ξηρού μετέχουν όχι μόνο μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς» που είχε γνωρίσει στη φυλακή, αλλά και πρόσωπα που φέρονται να ανήκουν σε άλλες οργανώσεις και να συνεργάζονται με τους Πυρήνες.

Τι δηλώνει η ΕΛ.ΑΣ.

Με μια λιτή ανακοίνωση, η Ελληνική Αστυνομία διέψευσε το δημοσίευμα: «Ανακοινώνεται ότι τα αναφερόμενα σε σημερινό δημοσίευμα ημερήσιας εφημερίδας με τίτλο 'Έφτασαν μια ανάσα από τον Χριστόδουλο Ξηρό!', δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης