Απεργία την Τετάρτη: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Με στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, μετρό και τραμ, στην 24ωρη απεργία. Σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ στα λεωφορεία θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας από την έναρξη της κυκλοφορίας ως τις 9:00 και από τις 21:00 ως τη λήξη της κυκλοφορίας, ενώ το Σωματείο των τεχνικών αποφάσισε να πραγματοποιήσει στάση εργασίας 10.45 με 16.45.

Αντίστοιχα, οι ηλεκτροδηγοί των μέσων σταθερής τροχιάς της Αθήνας (μετρό, τραμ) θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας.

Αναλυτικά, στη Γραμμή 1 (ηλεκτρικός) δρομολόγια θα εκτελούνται από τις 9:00 π.μ. έως και τις 17:00. Οι Γραμμές 2 και 3 του μετρό θα εξυπηρετούν το επιβατικό κοινό από τις 9:30 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι για τη διευκόλυνση των διαδηλωτών. Σε ό,τι αφορά το τραμ, τα σωματεία ηλεκτροδηγών έχουν ανακοινώσει ότι θα λειτουργεί από τις 8:00 π.μ. έως τις 22:00.

Τη συμμετοχή τους στην απεργία της 9ης Νοέμβρη αποφάσισαν και οι οδηγοί ταξί.

Παράλληλα, δεμένα αναμένεται να παραμείνουν τα πλοία, λόγω συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στην 24ωρη απεργία. Η απεργία αφορά όλες τις κατηγορίες πλοίων και θα ξεκινήσει τα ξημερώματα της Τετάρτης, στις 00:01, με λήξη στις 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Ναυτεργατικά σωματεία αναμένεται να πραγματοποιήσουν προσυγκέντρωση στο λιμάνι απέναντι από τον Ηλεκτρικό Σταθμό για περιφρούρηση της απεργίας.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης