Ανάλγητη και εξωφρενική πρόταση Βαρουφάκη για μισθωμένους πολίτες - καταδότες

Ξεπέρασε τον ίδιο του τον εαυτό ο κ. Βαρουφάκης , Έλλην υπουργός Οικονομικών, περιγράφοντας ως όραμα του, την προσωρινή και για σύντομο χρονικό διάστημα πρόσληψη τουριστών και σπουδαστών, που θα λειτουργούν σαν μυστικοί φορολογικοί ελεγκτές, ώστε να αποκαλύπτουν φοροφυγάδες.

Σημειώστε ότι τέτοια μέθοδο δεν εφαρμόζει - ούτε διανοήθηκε να σκεφτεί - άλλο κράτος στην ευρωζώνη. Οι κοινωνίες δεν λειτουργούν με αλληλοκαρφώματα μεταξύ των πολιτών.

Η Οργουελικής έμπνευσης πρόταση αποδεικνύει ότι οι οικονομικές προτάσεις της κυβέρνησης γράφονται στο γόνατο, ενώ ο καθένας μπορεί να υποθέσει τι αντιδράσεις θα υπηρχαν αν έφερναν μια τέτοια πρόταση οι της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.

Οι μισθωμένοι καταδότες - πολίτες είναι μεταξύ των προτάσεων του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη προς το Eurogroup.

Η πρόταση, εσταλη από τον  κ. Βαρουφάκης στον πρόεδρο της Ευρωομάδας Γερούν Ντάισελμπλουμ, ενώ την διέρρευσε ο Πίτερ Σπίγκελ των Financial Times.

 Οι «φοροπράκτορες» θα αμείβονται με μπλοκάκι και θα περνούν πρώτα από σύντομη εκπαίδευση.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

Η παραπάνω πρόταση Βαρουφάκη αποδεικνύει ότι ο υπ. Οικονομικών δεν έχει καμία σχέση με την καλώς εννοούμενη πολιτική, δεν μπορεί να αντιληφθεί τον τρόπο που πρέπει να λειτουργεί και είναι βέβαιο ότι ο χρόνος του στην θέση που κατέχει μετρά αντίστροφα.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης