Στις καλένδες το πραγματικό σκάνδαλο Novartis

Η υπόθεση Novartis αναγγέλθηκε αρχές του 2017 οργανωμένα. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός δημοσίως, με αποστροφές του λόγου του, έδωσε το σύνθημα ώστε τα γνωστά έντυπα που λειτουργούν σαν πολιορκητικοί κριοί δίπλα από την εντολοδόχο του κυβέρνηση, να περιγράψουν με λεπτομέρειες πρόσωπα και πράγματα. Τι θα ακολουθήσει δηλαδή (όπερ και εγένετο).

Από τότε πέρασαν 16 μήνες. Κατασυκοφαντήθηκαν 10 δημόσια πρόσωπα χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο αλλά - προσέξτε παρακαλώ - η Δικαιοσύνη δεν έχει κάνει τίποτε απολύτως για το πραγματικό σκάνδαλο που είναι η συμμετοχή χιλιάδων γιατρών σε υπερβολικές κοστολογήσεις φαρμάκων έναντι μαύρου χρήματος, δωρεάν ταξιδίων σε επίγειους παράδεισους και άλλα κίνητρα, που στην ουσία πληρώθηκαν ΟΛΑ από τον κρατικό κορβανά.

Η "καλή" αυτή κυβέρνηση και η "καλή" αυτή Δικαιοσύνη που τραβολογάνε χωρίς αποδείξεις δημόσια πρόσωπα ενώπιον της κοινωνίας και των οικογενειών τους (το τεκμήριο της αθωότητας δολοφονήθηκε κι αυτό...), δεν έχουν καλέσει:

- Τη Novartis να απολογηθεί για την συμπεριφορά της, να πει ΠΟΣΑ έδωσε και που και να συμφωνήσει ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ του ελληνικού Δημοσίου.

- Τους πλέον των 4.000 γιατρών που αποδεδειγμένα καταλήστευαν τα Ταμεία με υπερσυνταγογράφηση και υπερκοστολόγηση φαρμάκων ώστε και αυτοί ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ που ο καθένας τους πήρε από τη Novartis κλέβοντας το Δημόσιο.

- Παραμάγαζα που είχαν στηθεί γύρω από αυτό το φαγοπότι ώστε η όλη κομπίνα να λειτουργεί δήθεν νόμιμα και καθαρά.

Τι έχει κάνει η κυβέρνηση ώστε να διαπιστωθεί το εύρος του σκανδάλου, να εντοπιστούν οι παραβάτες και να επιστραφούν χρήματα στο Δημόσιο από τότε που ο κ. Τσίπρας ανήγγειλε το εν λόγω σκάνδαλο; Τίποτε απολύτως.

Στήνουν ονομαστικές κάλπες στη Βουλή, βάζουν τους πληρωμένους κονδυλοφόρους του νεοαυριανισμού να ασχημονούν και οι ίδιοι κραυγάζουν στα τηλεπαράθυρα για δήθεν "χτύπημα στην διαφθορά". 

Ποιο χτύπημα; Δεν έχει ασχοληθεί κανείς με τη Novartis και όσους μας κατάκλεψαν. Μάλλον γιατί αυτοί δεν είναι πολιτικοί τους αντίπαλοι...

                             ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης