Πόσες προσλήψεις θα κάνουν στο πάρκο στο Γουδή;

Την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος η κυβέρνηση δια στόματος του πρωθυπουργού ανήγγειλε νέο Πάρκο στο Γουδή. Η αναγγελία έγινε από ένα κόμμα που:

- Λίγους μήνες νωρίτερα είχε εξαγγείλει με κάθε επισημότητα ότι εκεί θα γινόταν "το νέο γήπεδο του Παναθηναίκού".

- Είναι το κόμμα που ακύρωσε με μια προσφυγή στο ΣτΕ την μεγαλύτερη αστική ανάπλαση της Αθήνας στον Βοτανικό, μόλις 2 χιλμ. από την Ομόνοια, με την ανέγερση ενός υπερσύγχρονου γηπέδου για τον ΠΑΟ.

Μάλιστα αυτή η προσφυγή κατέστρεψε την εταιρεία Βωβού, έστειλε στην ανεργία 3.000 εργαζόμενους και κατέστρεψε την ιστορική ομάδα της Αθήνας που καταχρεωμένη και αθλητικά ανυπόληπτη, πωλείται σε Ασιάτη επενδυτή...

Δεν είναι μόνον τα παραπάνω. Αυτή η εξαγγελία για Πάρκο στο Γουδή έγινε την ώρα που ο Εθνικός Κήπος στο περιβάλλον της Βουλής είναι σε εγκατάλειψη, στο Πεδίον του Άρεως δεν τολμά άνθρωπος να κυκλοφορήσει, εμβληματικά πάρκα όπως αυτός του Τρίτση ή της Νέας Φιλαδέλεφειας είναι σε φριτκή κατάσταση χωρίς στοιχειώδη φροντίδα.

Συνεπώς προκύπτει ένα ερώτημα: Τι είδους εξαγγελία είναι αυτή για Πάρκο στο Γουδή όταν η κατάσταση είναι η προαναφερόμενη; Απάντηση: Είναι μια εξαγγελία προσλήψεων. 

Στο εν λόγω Πάρκο θα υπάρξει διοίκηση ημετέρων, θα γίνουν εκατοντάδες προσλήψεις, (τι σύμπτωση: πάλι ημετέρων), εν ολίγοις εντάσσεται στην αυξανόμενη ασυδοσία προσλήψεων που προωθεί η κυβέρνηση, δημιουργώντας εκατοντάδες άχρηστους φορείς ανά την Ελλάδα, ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

Μετά το πράσινο και μπλε ΠΑΣΟΚ, ήρθε στην εξουσία και το κόκκινο ΠΑΣΟΚ να κάνει ακριβώς τα ίδια. Να λεηλατεί το κράτος και τον κοινό πλούτο για την επιβίωσή του στις κάλπες, χωρίζοντας τους Έλληνες πολίτες σε ημέτερους και "λεπρούς". ΠΑΣΟΚ 37 χρόνια , τίποτα δεν έχει αλλάξει.

                             ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης