Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ θα ξαναβάλει την ΕΛΛΑΔΑ στο παγκόσμιο πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό και γεωγραφικό χάρτη

Του Μιχάλη Βασιλάκη,
Γραμματέα του  ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΑΜ


Στις Κάννες οι συνασπισμένοι ιμπεριαλιστές με όχημα τον Παπανδρέου διέγραψαν την Ελλάδα από το παγκόσμιο πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό αλλά και εν δυνάμει γεωγραφικό χάρτη του κόσμου.
….Κι όμως ο ανύπαρκτος Παπανδρέου με τον απόλυτο τυχοδιωκτισμό και την υποτέλεια εξακολουθεί να ασκεί αδιαφιλονίκητα έστω και αρνητικά τη πολιτική ηγεμονία σε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα όχι τυχαία:

1. Ο διεκδικητής της ηγεσίας του «αντιμνημονιακού» μετώπου Σαμαράς αποδείχνεται χωρίς μάσκα πια, αυτός που ήταν πάντα, πολλαπλάσια υποτελής, τυχοδιώκτης και ελλειμματικός από το Παπανδρέου. Ζητά πρώτα τη ψήφιση του τελευταίου μνημονίου (δανειακή σύμβαση κατοχής) από τη συμμορία του δικομματισμού και μετά εκλογές!!!! για να διαχειριστεί αυτός ως πιο πιστό μαντρόσκυλο την εξαθλίωση του λαού και το ξεπούλημα της χώρας με τη δύναμη του κνούτου των κηδεμόνων του. Σε αυτούς αποκλειστικά απευθύνεται με τη θέση του.

2.Τα πολιτικά προϊόντα του πολιτικού σωλήνα του παπανδρεισμού τα οποία πηδούν σήμερα από το  παπανδρεικό σκάφος με ύφος Λουδοβίκου, αναζητούν μόνο τη σωτηρία τους σε σχήματα μεγαλύτερης υποτέλειας, δουλικότητας και υπέρτερων συμφερόντων, βρωμίζοντας έτσι και κάθε έννοια πατριωτισμού στον οποίο με φαρισαϊσμό αναφέρονται.

Ο λαός όμως θα κάνει πραγματικό δημοψήφισμα στο δρόμο, γιατί είναι ο μόνος θεσμός πια που μπορεί να διασφαλίσει τη δημοκρατική ομαλότητα, την ιστορική συνέχεια της χώρας και την ίδια την επιβίωση του.
Αυτός ο λαός θα ξαναγράψει τη χώρα  από κάθε άποψη στο παγκόσμιο χάρτη ,που απάλειψε με την υπογραφή του Παπανδρέου και το εξουσιαστικό πολιτικό σύστημα.

Στις 17 Νοέμβρη ο ενωμένος δημοκρατικός λαός, η εργατική τάξη και η νεολαία θα υπογράψει το τέλος του αχρείου, υποτελούς και διεφθαρμένου  πολιτικού συστήματος.

Υ.Γ. Από τις τοποθετήσεις των κοινοβουλευτικών πολιτικών κομμάτων η μόνη  ουσιαστική δήλωση ήταν του προέδρου του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, Αλέξη  Τσίπρα:
«….Ζήτημα δημοκρατικής νομιμοποίησης αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει μόνο για την κυβέρνηση Παπανδρέου. Ζήτημα δημοκρατικής νομιμοποίησης υπάρχει και για  την ίδια τη Βουλή, η σύνθεση της οποίας δεν ανταποκρίνεται πια στη λαϊκή επιθυμία. Η μόνη διέξοδος, η μόνη λύση είναι στις 4 του Δεκέμβρη να στηθούν κάλπες εκλογών. Να μιλήσει ο λαός και να δώσει ελπίδα και προοπτική σε τούτο τον τόπο.»

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης