Μια ολόκληρη χώρα σε ομηρία από 10 - 15 ανθρώπους

Ζούμε μια άκρως επικίνδυνη περίοδο για την χώρα όπου οι περισσότερες βλάβες που συντελούνται είναι μη αναστρέψιμες (χάσαμε τις Τράπεζές μας και δώσαμε για 100 χρόνια όλο τα ακίνητο πλούτο της χώρας αυτό δεν διορθώνεται), ενώ άλλες μεθοδεύσεις καταλύουν εντελώς το νόημα της Δημοκρατίας και μετατρέπουν την Ελλάδα σε χώρα του Τρίτου Κόσμου.

Η εικόνα είναι ξεκάθαρη: Στην εξουσία βρίσκεται μια ομάδα 10-15 ανθρώπων με βιτρίνα τον κ. Τσίπρα. Όλοι οι υπόλοιποι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι είτε άφωνοι, είτε ασήμαντου μεγέθους πρόσωπα που δεν παίζουν κανένα ρόλο στα κοινά, στο κοντινό μέλλον δεν θα τους θυμάται κανείς. Είναι οι αυλικοί της εξουσίας των 15.

Αυτή η ολιγομελής ομάδα στην εξουσία σήμερα ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΤΑΙ από το 85% των Ελλήνων σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις και όμως: Ετοιμάζονται να αλλάξουν το Σύνταγμα, να φέρουν εκλογικό νόμο για να κυβερνήσουν όταν θα βγουν δεύτεροι, να κλείσουν ιδιωτικές επιχειρήσεις απολύοντας χιλιάδες ανθρώπους μέσα στην κρίση (τηλεοπτικοί Σταθμοί).

Δεκαπέντε άνθρωποι στήνουν ένα ΚΑΘΕΣΤΩΣ με στόχο να επιμηκύνουν την παραμονή τους στη εξουσία με οποιοδήποτε κόστος. Άλλωστε για κάθε καταστροφή που οφείλεται σε αυτούς εύκολα απαντούν ότι ευθύνονται οι προηγούμενοι ή ότι δεν πρόκειται για καταστροφή αλλά για αποκατάσταση αδικίας, μεταρρύθμιση και ότι άλλο.

Έχοντας εγκαταλείψει την χώρα σε μια πρωτοφανή ακυβερνησία επί 18 μήνες τι έκαναν; Υπέγραψαν όλους τους φόρους και τις περικοπές που ζήτησαν οι δανειστές για να μην έχουν μαζί τους διαμάχη, βάφτισαν αυτή την αδιανόητη παράδοση της χώρας "γύρισμα σελίδας που θα φέρει ανάπτυξη, θα αποκαταστήσει στο μέλλον τις κομμένες σήμερα συντάξεις και θα αντιμετωπίσει την ανεργία" και στη συνέχεια αφοσιώθηκαν στο πως θα στήσουν το τριτοκοσμικό καθεστώς που ονειρεύονται.

Αυτοί οι 10-15 της εξουσίας με βιτρίνα τον Τσίπρα βρήκαν μια κοινωνία εξουθενωμένη, ένα πολιτικό σύστημα αναξιόπιστο και σε αποσύνθεση, φορείς απονευρωμένους χωρίς αποδοχή ούτε από τα μέλη τους και θεσμούς υποταγμένους. Έτσι παραμένουν στην εξουσία μόνο που όσο παραμένουν σε αυτήν καταστρέφουν όχι μόνο την οικονομία και την κοινωνία αλλά και το Πολίτευμα.

Η κρίσιμη μάχη είναι αυτή του εκλογικού συστήματος. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ βρει τους 200 βουλευτές (τώρα υπολογίζει ότι έχει 197 με την Χρυσή Αυγή) η βουτιά προς το χάος θα έχει ξεκινήσει. Αντίθετα αν δεν τους βρει, η πτώση του θα είναι θέμα χρόνου, δεν πρόκειται να αντέξει. Κι αν πέσει δεν θα ξανασηκωθεί ποτέ.

                      ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης