Νόβακ Τζόκοβιτς: Συνεχίστηκε και στο Australian Open το μυστήριο με τα σκευάσματα κατά τη διάρκεια αγώνων

Ένα νέο επεισόδιο στο «σήριαλ» με πρωταγωνιστή τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τα σκευάσματα που λαμβάνει κατά τη διάρκεια των αγώνων του καταγράφηκε κατά τη διάρκεια του Australian Open κι συγκεκριμένα στον αγώνα του κόντρα στον Γάλλο αντίπαλό του στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Στο βίντεο φαίνεται ένα μέλος της ομάδας του να του ετοιμάζει ένα σκεύασμα σε μπουκάλι, να βάζει ετικέτα και να το παραδίδει σε έναν κριτή, ο οποίος είναι και αυτός που το δίνει στον Τζόκοβιτς.

Στη συνέχεια ο Σέρβος τενίστας αφού διάβασε την ετικέτα, κατανάλωσε το υγρό σκεύασμα.

Η κίνηση αυτή του Τζόκοβιτς, που έχει επαναληφθεί και σε άλλους αγώνες, δημιούργησε νέα ερωτήματα για το αν το πρώην νο1 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις παραβιάζει τους κανόνες.

Η συζήτηση αυτή έχει επαναληφθεί σε παρόμοια περιστατικά για τον Νόβακ Τζόκοβιτς και μπουκάλια με υγρά άγνωστης σύστασης να του παραδίδονται σε άλλα τουρνουά.

Το αμέσως προηγούμενο περιστατικό είχε και ελληνικό «χρώμα» καθώς είχε σημειωθεί σε αγώνα του Τζόκοβιτς με τον Στέφανο Τσιτσιπά για το Paris Masters όταν συνεργάτες του Σέρβου τενίστα καταγράφηκαν να παρασκευάζουν ένα συμπλήρωμα σε υγρή μορφή με τον έναν εξ αυτών να δίνει την εντύπωση ότι προσπαθεί να κρύψει από την κάμερα τις κινήσεις.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης