Μουντιάλ 2022 : Ισπανία – Γερμανία 1-1

Η Γερμανία ισοφάρισε στο 83ο λεπτό τον αγώνα με την Ισπανία (1-1) για τον πέμπτο όμιλο του Μουντιάλ. Η ομάδα του Χάνσι Φλικ ήταν με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα από την Ιαπωνία στην πρεμιέρα αλλά κατάφερε να ανταπεξέλθει.

Ο Μοράτα άνοιξε το σκορ για την Ισπανία. Ο Φίλκρουγκ ισοφάρισε για τους Γερμανούς.

Οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε μπήκαν με διάθεση να πιέσουν από το πρώτο λεπτό. Οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 7΄με τον Όλμο.

Ο αγώνας είχε καλό ρυθμό χωρίς, όμως, τις πολύ μεγάλες φάσεις. Στο 22΄οι Ισπανοί απείλησαν αλλά η προσπάθεια του Άλμα κατέληξε άουτ. Λίγο αργότερα, ο Μίλερ προσπάθησε να εκμεταλλευθεί λάθος του Ρόδρι αλλά ο Σιμόν απομάκρυνε την μπάλα.

Στο 25ο λεπτό ο Γκουντογκάν κόπηκε πριν γίνει επικίνδυνος. Στη συνέχεια της φάσης, ο Γκνάμπρι έπιασε ένα πλασέ αλλά η προσπάθειά του κατέληξε άουτ. Στο 27’ ο Νόιερ έκανε το λάθος, ο Φεράν Τόρες μπήκε στην περιοχή αλλά κόπηκε από τον Ράουμ.

Στο 40ό λεπτό ο Ρούντιγκερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκορέτσκα. Το γκολ, ωστόσο, δεν μέτρησε αφού ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν εκτεθειμένος.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι μπήκαν με απειλητικές διαθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες του Χάνσι Φλικ κυκλοφορούσαν την μπάλα, αλλά δεν έγιναν ιδιαίτερα επικίνδυνοι για την εστία του Σιμόν.

Στο 62’ ο Άλμπα έκανε ωραία κίνηση, έβγαλε τη σέντρα για τον Μοράτα που με ωραίο πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Νόιερ για το 1-0 της ομάδας του Λουίς Ενρίκε. Στο 65ο λεπτό οι Ισπανοί άγγιξαν το δεύτερο γκολ αλλά το σουτ του Ασένσιο έφυγε άουτ.

Στο 74ο λεπτό η Γερμανία έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Σανέ έβγαλε ωραία κάθετη στον Μουσιάλα αλλά ο Σιμόν έδιωξε εντυπωσιακά.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 83ο λεπτό. Μετά από πάτημα του Μουσιάλα, ο Φίλκρουγκ έκανε ωραίο τελείωμα και νίκησε τον Σιμόν για το 1-1 των Γερμανών.

Ισπανία (Λουίς Ενρίκε): Σιμόν, Άλμπα (82′ Μπαλντέ), Λαπόρτ, Ρόδρι, Καρβαχάλ, Πέδρι, Μπουσκέτς, Γκάβι (66′ Γουίλιαμς), Όλμο, Τόρες (54′ Μοράτα), Ασένσιο (66′ Κόκε).

Γερμανία (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Ράουμ (87′ Σλότενμπεργκ), Ρούντιγκερ, Κέρερ (70′ Κλόστερμαν), Σίλε, Γκορέτσκα, Κίμιχ, Γκιντογκάν (70′ Σανέ), Μουσιάλα, Γκνάμπρι (85′ Χόφμαν), Μίλερ (70′ Φίλκρουγκ).

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης