Μια απίστευτη Σάκκαρη που πλέον δεν τα παρατά ποτέ!

H  Σάκκαρη πήγε στο Indian Wells αμφισβητούμενη αφού είχε ρεκόρ για φέτος μόλις 5-4 χάνοντας από σαφώς κατώτερες αντιπάλους. Στο εν λόγω τουρνουά συμμετείχαν όλα τα μεγάλα ονόματα και η Σάκκαρη κάνει ένα 5-0 φτάνοντας στον τελικό! 

Τι εντυπωσιαζει; Σε τρια παιχνίδια της βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Η παλιά Σάκκαρη θα τα είχε παρατήσει. Τώρα όχι μόνο δεν τα παράτησε αλλά τα κέρδισε κι όλας.

Μεγάλο παράδειγμα η νίκη της στα ημειτελικά επί της Γκοφ (νο 3). Πήρε το πρώτο σετ 6-4. Στο δεύτερο προηγήθηκε 5-2 και αντί να το τελειώσει βρέθηκε να χάνει 6-5. Το έχασε 7-6 ενώ η Γκοφ ξεκίνησε το τρίτο σετ με brake. Είναι το σημείο που λες η Σάκκαρη έχασε ένα δικό της παιχνίδι. Όχι πια. Η Σάκκαρη θα πάρει 5 σερί games θα παει στο 5-1 και με 6-2 πάει τελικό με την Σβιόντεκ.

Απέδειξε ότι είναι μια από τις καλύτερες τενίστριες στον κόσμο. Έχει ήδη κερδίσει 540.000 ευρώ στο τουρνουά από την πορεία της και θα πάει στο 1.000.000 αν πάρει τον τίτλο. Ακόμη προχώρησε στο top 10 (νο 9), ενώ αν πάρει τον τίτλο θα πάει στην έκτη θέση!

Στον μεγάλο τελικό του Indian Wells, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Ίγκα Σβιόντεκ. Θα είναι η έκτη συνάντηση τους, με την Ελληνίδα να προηγείται με 3-2 νίκες. Ο αγώνας που θα κρίνει τον τίτλο θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (17/3). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports6HD.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης