Λιονέλ Μέσι: «Αρουραίος του υπονόμου» και «ορμονικός νάνος» - Στο φως οι απίστευτες προσβολές από αξιωματούχους της Μπαρτσελόνα

Η περίοδος κατά την οποία ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου διοίκησε τη Μπαρτσελόνα έχει μείνει ως η χειρότερη στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας. Όχι από πλευράς αποτελεσμάτων, αλλά συμπεριφοράς και ανηθικότητας, καθώς ο πρώην πρόεδρος και οι συνεργάτες του έχει αποδειχθεί ότι έκαναν ουκ ολίγες ανομίες.

Ο Μπαρτομέου είναι κι ο άνθρωπος που οδήγησε τον Μέσι στην πόρτα της εξόδου (αν και έφυγε τελικά επί των ημερών του Λαπόρτα) με την El Periodico να αποκαλύπτει σήμερα σοκαριστικά email που αντάλλασε ο πρώην πρόεδρος και η «σκληρή ομάδα» που ήταν στο περιβάλλον του.

Πρωτοπαλίκαρο αυτής της ομάδας ήταν ο Ρόμαν Γκόμεζ Πόντι, επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας των Καταλανών, ο οποίος σε email ζητά από τον Μπαρτομέου να δημοσιοποιήσει το συμβόλαιο του Μέσι, ενώ συνομιλίες στο WhatsApp χρησιμοποιεί απίστευτους χαρακτηρισμούς κατά του Λίο Μέσι τον οποίο αποκαλεί μεταξύ άλλων «ορμονικό νάνο» και «αρουραίο»!!!

Τα συγκεκριμένα μηνύματα εστάλησαν λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση από την El Mundo Deportivo όλων των λεπτομερειών του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι με τη Μπαρτσελόνα και η αστυνομία πλέον ερευνά αν υπάρχει παράνομη διαρροή.

Ένα από τα μηνύματα που δημοσίευσε η El Periodico και αναπαράγονται σε διάφορα ισπανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρει: «Μπάρτο πραγματικά, δεν μπορείς να είσαι τόσο καλός άνθρωπος με αυτόν τον αρουραίο του υπονόμου. Ο σύλλογος του έδωσε τα πάντα κι αυτόν το μόνο που τον νοιάζει είναι να υπαγορεύει μεταγραφές, να υπογράφει ανανεώσεις συμβολαίων και χορηγικές συμφωνίες», αναφέρει ο Πίντο και συνεχίζει:

«Πάνω απ' όλα δεν μπορεί να συνεχιστεί συτή η συσσώρευση εκβιασμών και αγένειας που έχει υποστεί η Μπαρτσα και όσοι δουλεύουμε στον σύλλογο από αυτόν τον ορμονικό νάνο που χρωστάει στην Μπάρτσα τη ζωή του».

Στο ίδιο email ο Πόντι κάνει αναφορά και σε ένα υποτιθέμενο μήνυμα που έστειλε ο Μέσι στον Μπαρτομέου στον καιρό της πανδημίας μέσω του οποίου του ζητούσε: «Πρόεδρε μείωσε τον μισθό των άλλων, αλλά μην αγγίζεις εμένα και τον Λουίς (Σουάρες)».

Τα ευρήματα που διέρρευσαν προέρχονται από την αστυνομική έρευνα του «Barçagate», η οποία εξετάζει πιθανά αδικήματα του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου και εκεί βρέθηκε και το περίφημο email του Πόντι προς τον Μπαρτομέου όπου του προτείνει: «Δεν θα ήταν κακή ιδέα να δημοσιεύσουμε τα συμβόλαια πολλών εκατομμυρίων της πρώτης ομάδας, ώστε ο κόσμος να τα αποκηρύξει δημόσια».

Επίσης σε άλλα emails ο Πόντι κατηγορεί τον Πικέ και τον Μπουσκέτς για τη στάση που κράτησαν στο ζήτημα της μείωσης των μισθών στην περίοδο όπου είχαν σταματήσει τα πάντα λόγω κορωνοϊού τονίζοντας ότι θα πρέπει να αποχωρήσουν άμεσα από την ομάδα.

Στις συνομιλίες πάντως ο Μπαρτομέου δεν φαίνεται να συμφωνεί με τις απόψεις του Πίντο, δείχνοντας πιο διαλλακτικός στα όσα καταγγέλει για τον Μέσι...

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης