Η Σάκκαρη εντυπωσιάζει στους 8 στο Μαϊάμι - Ο Τσιτσιπάς σκιά του εαυτού του

Στους 8 η Μαρία Σάκκαρη στο Μαϊάμι αφού η Καλίνσκαγια αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού. Επιπλέον η Σάκκαρη πήγε στην θέση 7 στο top 10. 

Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκονται πλέον σε αντίθετους δρόμους. Για μεγάλο διάστημα είχαν κοινές πορείες παραμένοντας επί χρόνια στην πρώτη 10άδα του παγκόσμιου τένις και βγαίνοντας από αυτήν ταυτόχρονα.

Η Σάκκαρη όμως αποφάσισε να αντιδράσει. Άλλαξε αμέσως προπονητή ενώ γυμνάζεται ακόμα πιο σκληρα. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά 

Η Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται πια μονίμως σε εξαιρετική κατάσταση. Έφτασε τις 7 νίκες στα 8 πρώτα παιχνίδια που βρίσκεται υπό την καθοδήγηση του Αμερικάνου προπονητή, Ντέβιντ Γουίτ χάνοντας μόνο ένα στον τελικό του Indian Wells από την Σφιόντεκ νο1 στον κόσμο. Επέστρεψε στην 10αδα πανηγυρικά (θέση 8 και μπορεί στο Μαϊάμι να πάει θέση 6).

Στο Μαϊάμι τώρα η Μαρία Σάκκαρη, ξεκίνησε με δυο νίκες. Νωρίτερα λύγισε και την ημιφιναλίστ του Australian Open, Νταγιάνα Γιαστρέμσκα και με 7-5, 6-4 μετά από 2 ώρες και 5 λεπτά και εξασφάλισε την πρόκριση για τις “16” του Miami Open.

Αντίθετα ο Τσιτσιπάς όχι μόνο δεν επέλεξε προπονητή (συνεχίζει με τον πατέρα του) αλλά είναι βέβαιο ότι γυμνάζεται πλημμελώς. Μόνο έτσι εξηγείται ότι χάνει... από όλους. Στο Μαϊάμι έχασε από το νο 123 (χαμηλά λόγω τραυματισμού βέβαια) από τον Σαποβάλοφ. Όλοι χάνουν στο τένις αλλά είναι ο τρόπος που χάνει ο Τσιτσιπάς. Πολλά λάθη, αδυναμία να γυρίσει ένα μάτς, μετριότητα.

Ο Τσιτσιπάς κινδυνεύει μόλις στα 25 του να γίνει σκιά του εαυτού του.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης