Η Σάκαρη έχασε έναν ακόμη τίτλο από την... Σάκαρη

Το ψυχολογικό ταλανιζει την Μαρια Σάκκαρη που έχει φτάσει σε σημειο να αδικεί τον εαυτό της. Τα τελευταία δυο χρόνια η Σάκαρη είναι στις 10 καλύτερες τενίστριες του κόμου αλλά δεν έχει πάρει κανέναν τιτλο. Μάλιστα έχει πάρει μόνον έναν, το μακρινό 2019 στο Μαρόκο.

Δεν παίρνει τίτλους ούτε στα ευκολα τουρνουά γιατί μονίμως χάνει από κατώτερες τενίστριες που παίζουν μέτρια αλλά νικούν από τα δικά της λάθη που μερικές φορές είναι αδιανόητα για την αξία της...

Ειχε την χρυση ευκαιρία να κατακτησει τον τίτλο στο Σάν Ντιέγκο αφού είχαν αποκλειστεί όλες οι μεγάλες αθλήτριες και ήταν η μόνη της δεκάδας απέναντι σε σαφώς κατώτερες αντιπάλους. Έχασε από δικά της λάθη με 2-1 από το νο 61 της κατάταξης την Ναβάρο και αποκλείστηκε ενώ αν νικούσε θα πήγαινε στις 4 με αντιπαλο την Κενιν νο 93 και μετα τελικό πάλι  με χαμηλών δυνατοτήτων αντίπαλο.

Η Σάκαρη έχει κακη ψυχολογία και ενώ κάποιες στιγμές σαρώνει, κάποιες άλλες καταρρέει. Στο παιχνιδι με την Ναβάρο ενώ ξεκινησε με 3-1, έχασε 6-4 το σετ. Ξαφνικά έγινε κανονικη Σάκαρη και πήρε 6-0 το δεύτερο σετ, ενώ ξεκίνησε νικηφόρα και το τρίτο, δηλαδή πήρε 7 σερι games. Στο τέλος έχασε στο τάι μπρέικ 7-6... Πάλι με πολλά λάθη της. Πήρε 16 games έχασε 12 και ηττήθηκε...

Τώρα πάει Γκουανταλάχάρα όπου πέρυσι είχε φτάσει στον τελικο. Είναι νούμερο 2 στο ταμπλό γιατί από το τουρνουα απέχουν όλα τα μεγάλα ονόματα. Κανονικά είναι φαβορί για τον τίτλο. Είναι; Γιατί την περιμένουν οι κατώτερες της αντίπαλοι από τις οποίες συνήθως χάνει.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης