Άκης και ΚΥΣΕΑ

Ο Άκης σε μια νέα αντίσταση κατά της εξουσίας...

Από τις φυλακές Κορυδαλού όπου βρίσκεται για τέταρτο μήνα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος ζητεί να κληθούν και να καταθέσουν μέλη του ΚΥΣΕΑ όπως ο πρώην πρωπυπουργός κ. Σημίτης, υπουργοί Εθνικής Άμυνας όπως οι Παπαντωνίου, Σπηλιωτόπουλος κ.α.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος προσπαθεί να αποδείξει ότι η συμφωνία για την αγορά των εξοπλιστικών προγραμμάτων ήταν δική τους απόφαση και όχι δική του. Και σε συνέντευξή του είπε επί λέξει: Δόθηκαν μίζες, εγώ όμως δεν πήρα ούτε ένα ευρώ.

Το πρόβλημα για τον κ. Τσοχατζόπουλο είναι ότι για κανένα μέλος του τότε ΚΥΣΕΑ, δεν έφτασαν... ΕΝΝΕΑ φάκελοι στο ΣΔΟΕ, με λογαριασμούς, εμβάσματα, κινήσεις λογαριασμών και εξωχώριες εταιρείες στα ονόματα... συγγενών τους! Κανένας επίσης εξ αυτών δεν απέκτησε 30-40 ακίνητα (όλα φιλέτα), μέσα σε λίγα χρόνια. Οπότε;

Όσο για τα περίφημα ΚΥΣΕΑ, οι πάντες γνωρίζουν ότι συστάθηκαν για να περνά όποiα απόφαση ήθελε ο εκάστοτε υπουργός με τις υπογραφές άλλων... Δηλαδή των μελών του ΚΥΣΕΑ που αυτός όριζε. Συνήθως ημετέρων που τους παρείχε αφειδώς προαγωγές!

Άδικος ο κόπος Άκη. Δεν υπάρχουν φάκελοι με στοιχεία γι αυτούς.

                           molonoti.gr