Οι Κάποιοι

Οι... Κάποιοι

Μιλώντας στην Λέσβο ο πρωθυπουργός, είπε ξεκινώντας την ομιλία του: "«ΚΑΠΟΙΟΙ εδώ και αρκετές μέρες επιδίωξαν να μην είμαι εδώ σήμερα το βράδυ. ΚΑΠΟΙΟΙ επιδίωξαν να δημιουργήσουν κλίμα έντασης και τρομοκρατίας. 

ΚΑΠΟΙΟΙ προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τις ειλικρινείς αγωνίες των κατοίκων του νησιού. Αλλά δεν τους κάναμε τη χάρη. Δεν φυγομαχήσαμε και δεν αποδράσαμε ποτέ από την καθημερινή πάλη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του νησιού. 

ΚΑΠΟΙΟΙ, προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν πραγματικές αγωνίες των κατοίκων αυτού του ιστορικού νησιού, για να σπείρουν πόλωση και μίσος και να εξυπηρετήσουν σκοπιμότητες".

Οι βαρύτατες καταγγελίες - αποκαλύψεις του πρωθυπουργού δίνουν μια νέα εφιαλτική διάσταση στον αγώνα των μαύρων συμφερόντων και του σκότους κατά της ευλογημένης αυτής κυβέρνησης. Δεν είναι μόνον τα κόμματα της αντιπολιτευσης που υπονομεύουν την πορεία προς τον Παράδεισο, ούτε τα Μέσα Ενημέρωσης (πλην Ducomendo, έθνους, Χωνιού και Κόντρα), 

Δεν είναι ούτε δημοσιογράφοι - πολλούς τους διαγράφει η ΕΣΗΕΑ και ο χώρος "καθαρίζει" - ούτε οι επιχειρηματίες (πλην των δικών τους,φυσικά). Υπάρχει ένας ακόμη εχθρός πολύ χειρότερος: ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ. Αυτοί που κατά τον πρωθυπουργό "σπείρουν πόλωση και μίσος".

Με τον ακριβή προσδιορισμό "ΚΑΠΟΙΟΙ" είναι ξεκάθαρο για ποιους μιλά ο πρωθυπουργός. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ όσους δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πλέον το 80% των Ελλήνων που υπονομεύει, διχάζει, μισεί, εξυπηρετεί σκοπιμότητες, τρομοκρατεί.

Η απόφαση του πρωθυπουργού να αποκαλύψει τους ΚΑΠΟΙΟΥΣ προσφέρει μια βαθιά υπηρεσία στην υπόθεση της Δημοκρατίας, στους Θεσμούς και στην κοινωνία. Τώρα όλοι ξέρουμε: Υπάρχουν ΚΑΠΟΙΟΙ που μας απειλούν, αλλά ευτυχώς, αυτή η ευλογημένη κυβέρνηση θα μας προστατεύσει. Δεν είμαστε μόνοι μας απέναντι στους ΚΑΠΟΙΟΥΣ.