Παππάς και Γιάνκοβιτς στον ΠΑΟ του Πεδουλάκη

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου δεν το βάζει κάτω με τον μπασκετικό ΠΑΟ. Μετά το απίστευτο νταμπλ στην φετινή χρονιά, ήρθαν δυο εντυπωσιακές μεταγραφές που στηρίζονται στην λογική Πεδουλάκη να έχει κορμό με Έλληνες παίκτες. Οι Νίκος Παππάς και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ανήκουν πλέον και επίσημα στον Παναθηναϊκό. Οι δύο παίκτες υπέγραψαν συμβόλαιο για τρία χρόνια.

«Ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και η συμπεριφορά του απέναντί μου με κέρδισαν και δεν μου άφησαν περιθώρια ώστε να σκεφτώ περισσότερο. Με έπεισε ότι πιστεύει και ποντάρει στις δυνατότητές μου», είπε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ο πατέρας του οποίου, ο αείμνηστος Μπόμπαν Γιάνκοβιτς, είχε τραυματιστεί πριν από 20 χρόνια σε ένα ματς του Πανιωνίου με τον ΠΑΟ.

Επίσης ο τρομερός σκόρερ Νίκος Παππάς σημείωσε: «Το να γίνεσαι μέλος της κορυφαίας ομάδας αναμφισβήτητα σου προκαλεί έντονο συναίσθημα χαράς. Ταυτόχρονα όμως σε φορτώνει με τεράστια ευθύνη και το γνωρίζω καλά. Δεν μπορώ όμως να κρύψω ότι ήταν όνειρο ζωής για μένα να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να κατακτήσω τίτλους μ’ αυτή την ομάδα. Έχω τη θέληση ν’ ανταποκριθώ στη μεγάλη πρόκληση".

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης