Μια Σταμνιώτισα στο Ρίο

Με την πολυπόθητη πρόκριση στην Ολυμπιάδα του Ρίου της Βραζιλίας,αλλά και με το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος,θα επιστρέψουν μετά το προ-ολυμπιακό test event τα κορίτσια της ρυθμικής γυμναστικής του ανσάμπλ,που κάτω από αντίξοες συνθήκες και σχεδόν την πολιτεία απούσα ,κατακτώντας με το σπαθί τους την 3η προνομιούχο θέση,κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα. ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΟΥ ΡΙΟΥ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στην Σταμνιώτισσα ΖΩΗ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ του Νικολάου και της Αλέξιας,που εκπροσώπησε απάξια το χωριό μας τη Σταμνά αλλά και στ΄άλλα κορίτσια τη Σταυρούλα Σαμαρά,την Ελένη Δόικα,την Μιχαέλα Μεταλλίδου και την Ιωάννα Αναγνωστοπούλου που αποτελούν την Εθνική ομάδα της χώρας μας....

Οι αθλήτριες της Ιρίνα Ιλίεβα πήραν 15,966 βαθμούς στο πρόγραμμα με τις 5 κορδέλες, όπου αγωνίστηκαν υπό τους ήχους του «Ζορμπά» του Μίκη Θεοδωράκη, καθώς και 16,016 βαθμούς στις 6 κορύνες / 2 στεφάνια, όπου χόρεψαν έχοντας ως μουσική υπόκρουση μία μίξη ορχηστρικών κομματιών του Μανώλη Χιώτη και του Μίμη Πλέσσα.

Τις ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε ττον Αύγουστο να ανέβουν στο μεγαλύτερο σκαλί του βάθρου,έχοντας στο στήθος το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο και ανεβάζοντας την γαλανόλευκη στον μεγαλύτερο ιστό της Βραζιλίας καθώς απ΄τα μεγάφωνα του σταδίου θα ακούγεται ο Ελληνικός Εθνικός ΄Υμνος.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης