Με τη νέα χρονιά το ταξίδι σκέψης ξεκινάει στο Public Συντάγματος

Τα Public, το Νο1 βιβλιοπωλείο, υποδέχονται τη νέα χρονιά με πλήθος εκδηλώσεων και προσκαλούν το κοινό να γνωρίσει από κοντά αγαπημένους συγγραφείς και προσωπικότητες και να συνομιλήσει μαζί τους. Παρουσιάσεις νέων βιβλίων, θεματικές που εμπνέουν, συζητήσεις που αποκαλύπτουν κρυφές πτυχές, αλλά και βιωματικά σεμινάρια, θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον και τον Ιανουάριο, ανανεώνοντας το ραντεβού όλων στο Public Συντάγματος.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων

Μικρές Εισαγωγές με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου

Αντιγόνη Λυμπεράκη - Αριστείδης Χατζής

Ο ρόλος της γυναίκας εργαζόμενης στη σύγχρονη, ανταγωνιστική κοινωνία

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

@16/1 και ώρα 19.00 | Public Συντάγματος, Είσοδος Ελεύθερη

Με αφετηρία αυτή τη νέα συλλογή βιβλίων αναφοράς, ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου ξεκινά μια σειρά συναντήσεων με συγγραφείς από όλους τους τομείς των επιστημών, των γνώσεων και της επικαιρότητας και συζητούν για θέματα που έρχονται στις καθημερινές συζητήσεις και αναζητήσεις μας.

Την Τρίτη 16 Ιανουαρίου στις 19.00 ο Μπάμπης Παπαδημητρίου συζητά για το ρόλο της γυναίκας εργαζόμενης στη σύγχρονη-ανταγωνιστική κοινωνία με καλεσμένους του την κυρία Αντιγόνη Λυμπεράκη και τον κύριο Αριστείδη Χατζή στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public Συντάγματος (Καραγεώργη Σερβίας 1, Αθήνα, 5ος όροφος).

Δημήτρης Α. Σωτηρόπουλος, Λεωνίδας Χριστόπουλος 

Πολυνομία και κακονομία στην Ελλάδα

@17/1 και ώρα 20.30 | Public Cafe Συντάγματος, Είσοδος Ελεύθερη

Το Public και η διαΝΕΟσις σας προσκαλούν στην παρουσίαση της έκδοσης Πολυνομία και Κακονομία Στην Ελλάδα των Δημήτρη Α. Σωτηρόπουλου και Λεωνίδα Χριστόπουλου που θα γίνει την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, στις 20:30 στον χώρο του Public Café Συντάγματος (Καραγεώργη Σερβίας 1, Αθήνα, 5ος όροφος).

Γιατί έχουμε τόσο πολλούς νόμους; Γιατί είναι τόσο κακογραμμένοι, αντιφατικοί ή ασαφείς; Τι πρέπει να γίνει για την αναμόρφωση και την απλούστευση του πλαισίου λειτουργίας του νομικού συστήματος της χώρας; Αναλύοντας ολόκληρη την παραγωγή νομοθετικού έργου των τελευταίων 17 χρόνων, η έρευνα της διαΝΕΟσις αναδεικνύει το μέγεθος του προβλήματος, χαρτογραφεί τα χαρακτηριστικά του, παραθέτει παραδείγματα ευρωπαϊκών χωρών που υιοθέτησαν πολιτικές «Καλής Nομοθέτησης»

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης